Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο του Αντετοκούνμπο: Το τριήμερο γλέντι, το dress code και οι εκλεκτοί καλεσμένοι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο του Αντετοκούνμπο: Το τριήμερο γλέντι, το dress code και οι εκλεκτοί καλεσμένοι (vid)
Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια στην ευρύτερη περιοχή.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino με τις γαμήλιες εκδηλώσεις να ξεκινούν από την Παρασκευή (30/8) και να ολοκληρώνονται το βράδυ της Κυριακής (1/9).

Το Costa Navarino στην Πύλο ανέλαβε να διοργανώσει τον γάμο, όπου άλλωστε από το 2021 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αγοράσει δύο πολυτελείς βίλες.

Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια στην ευρύτερη περιοχή..

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, οι Λεμπρόν Τζέιμς, Σερένα Γουίλιαμς, Κιλιάν Εμπαμπέ και σύσσωμη η ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς αναμένεται να είναι ανάμεσα στους 200 καλεσμένους του γάμου.

Έχει ακουστεί μάλιστα πως πρόσκληση έχει λάβει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του, Μαρέβα.

Ο χλιδάτος γάμος και το τριήμερο γλέντι

Στο Κόστα Ναβαρίνο είναι σχεδόν όλα έτοιμα για το μεγάλο γεγονός, το οποίο θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 30 του μήνα και μέρα Παρασκευή με ένα φαντασμαγορικό πάρτι. Το dress code θα είναι αυστηρά λευκό.

Την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει μια νιγηριανή τελετή για να τιμήσει την χώρα καταγωγής του και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την καλή του Μαράια, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Μετρούν μαζί σχεδόν 10 χρόνια. Έχουν αποκτήσει τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και προσφάτως την 11 μηνών Εύα.