Αντάλλαξαν όρκους Κασσελάκης και Τάιλερ στα Χανιά: Προσήχθησαν δύο άτομα για απόπειρα λήψεως εικόνων από αέρος

Επιμέλεια: Newsroom
Αντάλλαξαν όρκους Κασσελάκης και Τάιλερ στα Χανιά: Προσήχθησαν δύο άτομα για απόπειρα λήψεως εικόνων από αέρος
Υπό δρακόντεια μέτρα ο γάμος Κασσελάκη.

Στο κρεσέντο του έφτασε ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, όταν προ ολίγου αντάλλαξαν τους όρκους τους κατά τη γαμήλια δεξίωση στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων.

Όπως μεταφέρει το flashnews και με εικόνες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του ορκίστηκαν αιώνια πίστη ο ένας στον άλλο με φόντο το υπαίθριο αμφιθέατρο του Βοτανικού Πάρκου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ μπήκαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο στον χώρο της τελετής, που ήταν ερμητικά κλειστή για τον Τύπο, για να προστατευθεί η ιδιωτικότητα των προσωπικών στιγμών τους.

Μάλιστα, λίγο μετά την έναρξη της γαμήλιας τελετής του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές και πιο συγκεκριμένα, ενός χειριστή drone και ενός οπερατέρ.

Οι προσαχθέντες χρησιμοποιούσαν drone για τη λήψη φωτογραφικού υλικού από πιο κοντινή απόσταση κατά τη διάρκεια της τελετής. Η ασφάλεια του ζευγαριού είχε ενημερώσει κατά τη διάρκεια των γαμήλιων δεξιώσεων ότι διαθέτει σύστημα αντί- drone με σκοπό τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας του ζευγαριού.

Η κίνηση αυτή του χειριστή και του οπερατέρ της τηλεοπτικής εκπομπής κινητοποίησε άμεσα τους χειριστές της αστυνομίας που βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο της εκδήλωσης.

Οι υπάλληλοι της αστυνομίας προχώρησαν τότε σε δυο προσαγωγές και το θέμα έχει πλέον περάσει στα χέρια της δικαιοσύνης.