Χαοτική σκηνή: Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να παρασύρει παίκτες σε γήπεδο του γκολφ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαοτική σκηνή: Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να παρασύρει παίκτες σε γήπεδο του γκολφ (vid)
Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε σε γήπεδο γκολφ.

Ένας μεθυσμένος οδηγός αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες μετά από ένα χαοτικό περιστατικό που σημειώθηκε στο Deerfield Golf Club στο Νιούαρκ του Ντελαγουέαρ. Το απόγευμα της Τρίτης, ο οδηγός ενός μπλε Ford Bronco φέρεται να συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο του γκολφ, εκτινάσσοντας τον επιβάτη του, προτού επιχειρήσει να καταπλακώσει έναν άλλο παίκτη του γκολφ και διαφύγει από το σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Delaware, μάρτυρες είδαν τον ύποπτο να οδηγεί το Ford Bronco ασταθώς στο δρόμο κοντά στο γήπεδο γκολφ. Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν το όχημα βγήκε από το δρόμο και βγήκε στο γρασίδι, όπου χτύπησε έναν παίκτη του γκολφ και προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο του γκολφ, παραλίγο να χτυπήσει ένα άλλο άτομο.

Μέσα στο χάος, το θύμα που εκτινάχθηκε από το αμαξίδιο του γκολφ υπέστη ελαφρά τραύματα, αλλά αρνήθηκε περαιτέρω ιατρική βοήθεια. Καθώς εκτυλισσόταν το χάος, οι παρευρισκόμενοι φώναζαν στον οδηγό που προσπάθησε να ξεφύγει. Ωστόσο, η διαφυγή ήταν σύντομη. Οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό.

Οι απερίσκεπτες ενέργειες του φερόμενου ως μεθυσμένου οδηγού άφησαν σοκαρισμένη την κοινότητα του γκολφ στο Deerfield Golf Club.