Τουρίστας πήγε διακοπές σε θέρετρο του Λας Βέγκας και τσιμπήθηκε στα γεννητικά όργανα από σκορπιό: «Καταστράφηκε η σχέση μου και θα πληρώσουν»

Επιμέλεια: Newsroom
Τουρίστας πήγε διακοπές σε θέρετρο του Λας Βέγκας και τσιμπήθηκε στα γεννητικά όργανα από σκορπιό: «Καταστράφηκε η σχέση μου και θα πληρώσουν»
Ζευγάρι μηνύει ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας αφού ο σκορπιός που «δάγκωσε τα γεννητικά όργανα του συζύγου» κατέστρεψε τη σεξουαλική ζωή του.

Ένας άνδρας ισχυρίστηκε ότι η σεξουαλική του ζωή καταστράφηκε και ότι βιώνει ακόμα και σήμερα ένα μετατραυματικό στρες, καθώς πριν από καιρό τσιμπήθηκε στα γεννητικά όργανα από έναν μικρό σκορπιό.

Τα περασμένα Χριστούγεννα, ο 62χρονο Michael Farchi διέμενε με τη σύζυγό του Baita σε ένα γνωστό ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας. Ωστόσο, οι διακοπές τους καταστράφηκαν όταν μια μέρα ξύπνησε με έναν αφόρητο πόνο.

Κοίταξε κάτω και συνειδητοποίησε ότι η πηγή του διαπεραστικού πόνου στη βουβωνική χώρα και τα χέρια του ήταν το τσίμπημα ενός σκορπιού, με το ζώο να βρίσκεται ακόμα κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού.

Φωτογραφίες που παραχώρησε ο δικηγόρος του ζευγαριού στο 8NewsNow δείχνουν τον μικροσκοπικό σκορπιό να στέκεται πάνω στο εσώρουχο του άτυχου άνδρα.

«Δεν ήξερα τι ήταν», δήλωσε ο Farchi στον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. «Ένιωθα σαν να με μαχαίρωναν με ένα κοφτερό μαχαίρι ή ένα γυαλί».

Την Τρίτη κατατέθηκε μήνυση εκ μέρους του ζευγαριού, με τον Μάικλ να ισχυρίζεται ότι το περιστατικό του άφησε μετατραυματικό στρες και στυτική δυσλειτουργία.

Το ζευγάρι έχει στραφεί στη δικαιοσύνη και ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική τους σχέση έχει υποστεί σημαντική ζημιά μετά το τσίμπημα.

Ο Μάικλ ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν πήρε το τσίμπημα στα σοβαρά. «Απλώς κρατούσαν την περιοχή της βουβωνικής χώρας και γελούσαν με αυτό. Ήταν πραγματικά ντροπιαστικό. Τώρα θέλω να πληρώσουν για αυτό, είπε.