Πελάτης έπαθε σοκ όταν παρατήρησε προσεκτικά την απόδειξη της παραγγελίας του: «Αυτό είναι προσβλητικό και ρατσιστικό» (vid)

Newsroom
Πελάτης έπαθε σοκ όταν παρατήρησε προσεκτικά την απόδειξη της παραγγελίας του: «Αυτό είναι προσβλητικό και ρατσιστικό» (vid)
Ο Marquise Vanzego κατηγόρησε ένα εστιατόριο για ρατσισμό, ισχυριζόμενος ότι η παραγγελία του είχε ένα «προσβλητικό» λάθος.

Ένας άνδρας από το Μέριλαντ κατηγορεί ένα τοπικό εστιατόριο για ρατσισμό, αφού έλαβε την παραγγελία του με το όνομα «Monkeys».

Ο Marquise Vanzego πέρασε από το drive-thru στις 23 Αυγούστου και παρήγγειλε κοτόπουλο, πατάτες τηγανιτές και μια λεμονάδα. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Vanzego σοκαρίστηκε καθώς άκουσε έναν υπάλληλο να φωνάζει δυνατά «Monkeys» αντί για Marquise.

1

Ο Vanzego μίλησε με τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και προσφέρθηκε να διορθώσει το λάθος.

«Θα γράψω μια επιστολή στην εταιρεία γι' αυτό, αυτό είναι πολύ προσβλητικό, είναι 100% ρατσιστικό», είπε ο Vanzego στον διευθυντή της επιχείρησης.

Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τη στιγμή που λογομαχεί με τον υπάλληλο του drive-thru, καθώς ο διευθυντής του αρνήθηκε να μιλήσει μαζί του.

Ορισμένοι σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέθεσαν ότι το σύστημα ενδοεπικοινωνίας του drive-thru ευθύνεται για το προσβλητικό τυπογραφικό λάθος, αν και ο Vanzego δήλωσε στο TODAY ότι έδωσε την παραγγελία του απευθείας σε έναν «νεαρό λευκό άνδρα» που στεκόταν έξω από το κατάστημα και έπαιρνε παραγγελίες.