Ο Ανδρουλάκης πήγε σε πανηγύρι στην Ξάνθη και ο dj έπαιξε το «Καλημέρα Ήλιε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Ανδρουλάκης πήγε σε πανηγύρι στην Ξάνθη και ο dj έπαιξε το «Καλημέρα Ήλιε» (vid)
Με το «Καλημέρα Ήλιε» υποδέχθηκαν τον Νίκος Ανδρουλάκη στο πανηγύρι της Ξάνθη. «Η Ξάνθη γιόρτασε την 3η του Σεπτέμβρη λίγες μέρες νωρίτερα» ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Την Ξάνθη επισκέφθηκε εχθές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κoς Ανδρουλάκης συνεχίζοντας τη περιοδεία του στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία ξεκίνησε από το παζάρι της Ξάνθης, όπου συνομίλησε με πολίτες και νέους για τα καθημερινά προβλήματα που τους βαραίνουν. Το ίδιο απόγευμα συναντήθηκε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σε μία ανοιχτή συζήτηση στην αίθουσα του ΕΒΕ Ξάνθης, ενώ το βράδυ έδωσε το παρών στην επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Εκεί, συνομίλησε με νέους, έβγαλε φωτογραφίες, ενώ μόλις ο dj αντιλήφθηκε την παρουσία του νυν και εκ νέου υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έβαλε το «Καλημέρα Ήλιε» με τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και όσους βρίσκονταν στο πανηγύρι να χειροκροτούνε και να τραγουδάνε το γνωστό τραγούδι του Μάνου Λοΐζου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok: «Η Ξάνθη γιόρτασε την 3η του Σεπτέμβρη λίγες μέρες νωρίτερα. Καλημέρα ήλιε!»

@nikos.androulakis

Η Ξάνθη γιόρτασε την 3η του Σεπτέμβρη λίγες μέρες νωρίτερα. 🙂 Καλημέρα ήλιε! 💚

♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Androulakis