Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία: 17χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του

Επιμέλεια: Newsroom
Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία: 17χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του
Οικογενειακή τραγωδία στο Μιλάνο της Ιταλίας με έναν 17χρονο να ομολογεί την δολοφονία του πατέρα του, της μητέρας του αλλά και του 12χρονου αδερφού του.

Ήρθε η μακάβρια επιβεβαίωση μετά το πολύνεκρο μακελειό στο Μιλάνο, αφού ο 17χρονος ομολόγησε πως ήταν εκείνος που μαχαίρωσε και σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά του.

Το φρικιαστικό συμβάν σημειώθηκε αργά τη νύχτα χθες (31/8) στο Παντέρνο Ντουνιάνο. Ένας 17χρονος κάλεσε τότε την Αστυνομία, λέγοντας πως σκότωσε τον 51χρονο πατέρα του, διότι, υποτιθέμενα, ο τελευταίος είχε μόλις μαχαιρώσει την σύζυγό του, αλλά και το 12χρονο αδερφό του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από την πρώτη στιγμή βέβαια, οι ερευνητές υποψιάζονταν πως ο 17χρονος ενδέχεται να είναι ο μόνος δράστης, εφόσον προέκυπταν ασυνέπειες στην κατάθεσή του.

Οι υποψίες τους οδήγησαν τους ερευνητές να συνεχίσουν την ανάκριση, κατά την οποία, αργά το απόγευμα σήμερα (1/9), ο 17χρονος λύγισε και ομολόγησε πως διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα μόνος και χωρίς συνεργούς.

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι της πολλαπλής δολοφονίας που έπληξε την εύπορη και, φαινομενικά, ευτυχισμένη οικογένεια.

Το μόνο που είναι γνωστό είναι πως το πρώτο θύμα ήταν ο 12χρονος, στον οποίο έφτασαν και οι περισσότερες μαχαιριές, και πως λίγες ώρες πριν τη δολοφονία, η οικογένεια γιόρτασε τα 51α γενέθλια του πατέρα, μαζί με συγγενείς.