Νεαρή πεζοπόρος προσπαθούσε για ώρες να κάνει αναρρίχηση σε βουνό και όταν έφτασε στην κορυφή έμεινε άφωνη με αυτό που είδε (vid)

Newsroom
Νεαρή πεζοπόρος προσπαθούσε για ώρες να κάνει αναρρίχηση σε βουνό και όταν έφτασε στην κορυφή έμεινε άφωνη με αυτό που είδε (vid)
Η Charlie, γνωστή ως gutenfreewithcharlie στο TikTok, μοιράστηκε ένα βίντεο με την αναρρίχησή της στην Pen y Fan στην Ουαλία και δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση της όταν έφτασε στην κορυφή.

Μια γυναίκα πέρασε ώρες σκαρφαλώνοντας σε ένα βουνό, αλλά σοκαρίστηκε όταν πάτησε στην κορυφή. Η Charlie, γνωστή ως gutenfreewithcharlie στο TikTok, συχνά δημοσιεύει βίντεο στην πλατφόρμα για να τα μοιραστεί με τους οπαδούς της τα κατορθώματα της. Ωστόσο, το τελευταίο της βίντεο προκάλεσε άφθονο γέλιο στους ακόλουθούς της.

Η πεζοπόρος πέρασε μερικές ώρες περπατώντας το Pen y Fan, στο Brecon Beacons στην Ουαλία, αλλά απογοητεύτηκε τελείως όταν έφτασε στην κορυφή. Περίμενε να μπορέσει να απολαύσει τη μαγευτική θέα, να βγάλει μερικές φωτογραφίες και να μοιραστεί με τους οπαδούς της την τρομερή εμπειρία από ψηλά. Ωστόσο, το μόνο που βρήκε στην κορυφή ήταν ομίχλη.

Στη λεζάντα του ξεκαρδιστικού βίντεο έγραψε: «Η θέα στο 80% του χρόνου». Το χειρότερο ήταν ότι, όπως είπε, αποφάσισε να πάει στην πεζοπορία ειδικά για τη θέα.

@glutenfreewithcharlie the view 80% of the time 😂 #penyfan #breconbeacons #bannaubrycheiniog #wales #hikinggirls #fyp ♬ original sound - rxnplify