Οι φίλοι του 18χρονου που σκοτώθηκε στην Υμηττού δεν λένε να τον αφήσουν μόνο του

Newsroom
Οι φίλοι του 18χρονου που σκοτώθηκε στην Υμηττού δεν λένε να τον αφήσουν μόνο του
Εδώ και μία εβδομάδα οι φίλοι του 18χρονου που σκοτώθηκε στην Υμηττού, είναι κάθε μέρα στο σημείο.

Λένε πως «οι άνθρωποι φεύγουν μόνο όταν τους ξεχνάμε» και αν τελικά ισχύει, τότε ο 18χρονος που σκοτώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Υμηττού, στα... σύνορα του Παγκρατίου και της Γούβας, είναι ακόμα εδώ...

Το νεαρό παιδί, οδηγούσε τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης, το μηχανάκι του και μαζί με τον φίλο του που είχε συνεπιβάτη, έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη τις γύρω περιοχές.

Έκτοτε, το σημείο που έγινε το τραγικό αυτό γεγονός αποτελεί σημείο συνάντησης για τους φίλους και γνωστούς του σχεδόν σε όλες τις ώρες της ημέρας. Όποτε και αν περάσει κανείς από την διασταύρωση της Υμηττού με την Φρύνωνος, θα δει πιτσιρικάδες κάθε ηλικίας να κάθονται στα πεζούλια του παράδρομου, κοιτώντας το κενό και να προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν πως χάθηκε το φιλαράκι τους.

Λες και δεν θέλουν να τον αποχωριστούν ποτέ. Λες και δεν θέλουν να τον αφήσουν μόνο του. Λες και θέλουν να του κάνουν παρέα.

Μαζί, σχεδόν πάντα, αφήνουν στο σημείο και κάτι... Μία μπλούζα του Παναθηναϊκού, ένα χαρτόνι με τα τριφύλλια που μοιράστηκαν στην ρεβάνς με την Λανς, ένα κασκόλ, μία μπύρα... Οι κολώνες της πινακίδας που δείχνει την κατεύθυνση προς το Μετς και το Παναθηναϊκό Στάδιο, έχουν γεμίσει με τέτοια, τραβώντας τα βλέματα όσων τους βγάζει ο δρόμος τους από εκεί.

Είναι ο τρόπος τους αυτός για να τον κρατήσουν εδώ, για να μην φύγει ποτέ, για να συνεχίσουν να τον έχουν παρέα, για να επιβεβαιώσουν πως το «οι άνθρωποι φεύγουν μόνο όταν τους ξεχνάμε»...