Πεντάχρονος κάνει ντόνατς με Lamborghini 1.015 ίππων: Οι οδηγικές ικανότητες του έχουν αφήσει άφωνους τους χρήστες του διαδικτύου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πεντάχρονος κάνει ντόνατς με Lamborghini 1.015 ίππων: Οι οδηγικές ικανότητες του έχουν αφήσει άφωνους τους χρήστες του διαδικτύου (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι οδηγικές ικανότητες ενός μικρού παιδιού.

Ο Zayn Sofuoglu, ένα νεαρό παιδί-θαύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την Τουρκία, μόλις έκανε ένα εξαιρετικό ρεκόρ ταχύτητας, φτάνοντας τα 312 χλμ/ώρα με μια Lamborghini Revuelto 1.015 ίππων σε έναν διάδρομο προσγείωσης. Γεννημένος στις 11 Απριλίου 2019, ο Zayn είναι μόλις πέντε ετών, ωστόσο τα απίστευτα κατορθώματά του έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή των λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Zayn γίνεται πρωτοσέλιδο για τις εντυπωσιακές του ικανότητες πίσω από το τιμόνι. Σε ηλικία μόλις τριών ετών, έγινε viral επειδή έκανε ντόνατς με μια Ferrari, επιδεικνύοντας ένα φυσικό ταλέντο και έλεγχο που άφησε έκπληκτους πολλούς έμπειρους οδηγούς. Το τελευταίο του επίτευγμα με τη Lamborghini Revuelto, ένα supercar γνωστό για τον ισχυρό υβριδικό κινητήρα V12 και την υπερσύγχρονη μηχανική του, εδραιώνει περαιτέρω τη φήμη του ως νεαρή αγωνιστική αίσθηση.

Το πάθος του Zayn για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό καλλιεργήθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος τον ενθάρρυνε να εξερευνήσει τα ταλέντα του σε διάφορες αγωνιστικές κατηγορίες. Πέρα από το ρεκόρ που κατέγραψε με τη Lamborghini, ο Zayn έχει επιδείξει αξιοσημείωτη ευελιξία, διαπρέποντας σε αγώνες καρτ και μοτοσικλέτας. Η αγάπη του για την ταχύτητα δεν περιορίζεται στην πίστα- έχει επιδείξει επίσης ικανότητες στο σκι, αποδεικνύοντας ότι τα ταλέντα του είναι τόσο ποικίλα όσο και εντυπωσιακά.

Τα επιτεύγματα του Zayn σε τόσο νεαρή ηλικία υποδηλώνουν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.