Απειλητικά SMS στον Νίκο Ευαγγελάτο από τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ στη Χαλκίδα: Η αντίδραση του παρουσιαστή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απειλητικά SMS στον Νίκο Ευαγγελάτο από τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ στη Χαλκίδα: Η αντίδραση του παρουσιαστή (vid)
Απειλητικά μηνύματα έστειλε στην εκπομπή LiveNews ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ στη Χαλκίδα.

Λίγες ημέρες μετά τον έντονο διάλογο που είχε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας λούνα πάρκ στη Χαλκίδα, ο παρουσιαστής του LiveNews αποκάλυψε ότι στην εκπομπή του ήρθαν κάποια απειλητικά μηνύματα από τον Χρήστο Νάστο.

«Πες του να σταματήσει να μιλάει, πες του να το βουλώσει, αύριο θα κατατεθεί σε αυτόν και στο Mega μήνυση», αναφέρει ένα από τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε ο δημοσιογράφος. «Δεν θα το βουλώσω», είναι η απάντηση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το ποινικό μητρώο της «βασίλισσας των λούνα παρκ». Ο παρουσιαστής διερωτήθηκε πως γίνεται να εμφανίζεται με λευκό μητρώο, δίνοντάς της έτσι το δικαίωμα να πλειοδοτεί σε διαγωνισμούς ανά την Ελλάδα, παρά την αμετάκλητη καταδίκη της για τον τραυματισμό το 2009 9χρονης σε δικό της λούνα παρκ στην Χαλκίδα;

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια φέτος πλειοδότησε σε διαγωνισμό του δήμου Λάρισας για το ετήσιο πανηγύρι στη Νεάπολη που γίνεται το Σεπτέμβριο, για να εγκαταστήσει εκεί λούνα παρκ ιδιοκτησίας της.

Μέσα στους όρους του διαγωνισμού αναφέρεται ρητά ότι απαιτείται η προσκόμιση αντιγράφου ποινικού μητρώου από το οποίο να μην προκύπτει καταδίκη για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής της δραστηριότητας.