Ανεύθυνος οδηγός ΚΤΕΛ σκρόλαρε στο Instagram, ενώ έτρεχε με 100 χλμ. στην εθνική (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανεύθυνος οδηγός ΚΤΕΛ σκρόλαρε στο Instagram, ενώ έτρεχε με 100 χλμ. στην εθνική (vid)
Επιβάτης κατέγραψε σε βίντεο οδηγό ΚΤΕΛ για πολλή ώρα να σκρολάρει στο κινητό όσο οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα.

Αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο του Mega που δείχνει οδηγό λεωφορείου των ΚΤΕΛ Καρδίτσας να οδηγεί με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στο κινητό, ρισκάροντας τόσο τη δική του ζωή, όσο κ των επιβατών του.

Η ταχύτητα του λεωφορείου, όπως μαρτυρούν τα πλάνα, είναι μεγάλη, οι κίνδυνοι στον αυτοκινητόδρομο υπαρκτοί ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά ο ίδιος συνεχίζει για ώρα απαθέστατος να βλέπει φωτογραφίες και μηνύματα στο instagram.

Επιβάτης που καθόταν στις πρώτες θέσεις του λεωφορείου και κατέγραψε αυτές τις σκηνές, μιλάει στο Live News κι περιγράφει όλα όσα έβλεπε να συμβαίνουν μπροστά του.

«Κάπνισε μισό πακέτο μέχρι την Καρδίτσα. Τον καφέ εντάξει, όλοι πίνουν καφέ μέσα στα ΚΤΕΛ απ’ ό,τι είδα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν πια άρχισε να σερφάρει μέσα στο κινητό».

Στο βίντεο φαίνεται και το κοντέρ του λεωφορείου που δείχνει πάνω από 100 χλμ. την ώρα. Στο πρώτο καρέ του βίντεο ο οδηγός βλέπει story στο Instagram. Στη συνέχεια βγαίνει και μετά μπαίνει στα μηνύματά του. Τσεκάρει αν αυτά που έχει ήδη στείλει παραδόθηκαν και έχουν διαβαστεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, πάντα με το κινητό ανά χείρας, μπαίνει σε άλλα προφίλ για να χαζέψει φωτογραφίες. Όλα αυτά εν κινήσει επί της εθνικής οδού.

«Δεν μπορούσα αυτό να το αφήσω, γιατί ταξιδεύουν τα ανίψια μου. Πηγαινοέρχονται τα ανίψια, τα παιδιά μου».