Survivor: Ποιο πρόσωπο «κόπηκε», πότε αναμένεται η πρεμιέρα και οι παίκτες που «κλείδωσαν» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Survivor: Ποιο πρόσωπο «κόπηκε», πότε αναμένεται η πρεμιέρα και οι παίκτες που «κλείδωσαν» (vid)
Η παραγωγή θέλει οι συνθήκες διαβίωσης να είναι αντίξοες ώστε το κοινό να δει πρωτόγνωρες και εικόνες και συμπεριφορές παικτών.

Το Survivor, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έρχεται με πολλές αλλαγές, ενώ έχουν διαρρεύσει ήδη τα πρώτα ονόματα που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Δήμητρας Νικολάου στο ieideisis.gr, 28 παίκτες κλείδωσαν συνολικά για το φετινό Survivor με τους περισσότερους από αυτούς να ταξιδεύουν μαζί την Παρασκευή 6/9 για τον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώτη αποστολή για τον Άγιο Δομίνικο αναχωρεί πριν γυριστεί το τρέιλερ με την παρουσίαση των παικτών. Παρά τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει από τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές καθώς μερικοί από αυτούς κόπηκαν από την παραγωγή. Ανάμεσά τους και η Μαρία Κερασιώτη που δεν θα ταξιδέψει τελικά για τη συμμετοχή της στο Survivor, ενώ αυτή είναι η τρίτη φορά που δεν τα καταφέρνει να πάρει μέρος.

Πάντως σύμφωνα με το νέο concept του ριάλιτι επιβίωσης, τα γυρίσματα δεν θα ξεκινήσουν αμέσως για τα πρώτα επεισόδια. Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ θα γυριστεί σε πραγματικές συνθήκες για τις δύο ομάδες. Παράλληλα θα υπάρξουν μερικές ημέρες προσαρμογής, αφού οι συνθήκες θα είναι αρκετά πρωτόγονες σε σχέση τα προηγούμενα χρόνια. Ενδέχεται να υπάρχουν αποχωρήσεις πριν από την πρεμιέρα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από το τέλος της επόμενης εβδομάδας με σκοπό να προλάβουν την πρεμιέρα πριν από το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Η πιο ασφαλής ημερομηνία για την πρεμιέρα του Survivor είναι αυτή της 22 Σεπτεμβρίου, αν δεν υπάρξει κάποια ανακοίνωση. Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έχει ήδη προσαρμοστεί ανάλογα και το Power of Love έχει μετακομίσει στις 23:00. Το κενό από τις 21:00 μέχρι τις 11:00 που προορίζεται για τα 2ωρα πλέον επεισόδια του Survivor, θα αναπληρώνεται με ταινίες μέχρι την πρεμιέρα. Εάν λάβει κανείς υπόψιν όμως τα κενά στους τίτλους, τότε ίσως έχουμε την μεγάλη έκπληξη στις 16/9.