Η ASUS φέρνει νέους φορητούς υπολογιστές με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης

Branded Content Team
Η ASUS φέρνει νέους φορητούς υπολογιστές με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης
Ανεξάρτητα από το αν είστε απλός ή επαγγελματίας χρήστης, σίγουρα θα βρείτε ένα μοντέλο που θα σας ταιριάζει ανάμεσα στους νέους φορητούς υπολογιστές της ASUS.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των νέων μοντέλων ASUS Zenbook, Vivobook και ExpertBook είναι ότι μόλις εισήγαγαν επεξεργαστές Intel και έδωσαν μεγάλη έμφαση στις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Ακολουθούν δύο καινοτομίες που τράβηξαν την προσοχή μας.

ASUS Zenbook S 14 (UX5406)

...

Αν ψάχνετε για έναν απίστευτα λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή, αυτό το μοντέλο είναι για εσάς. Ζυγίζει μόλις 1,2 κιλά και έχει πάχος 1,1 εκατοστά, ενώ το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από το καινοτόμο υλικό Ceraluminum, το οποίο συνδυάζει την ελαφρότητα του αλουμινίου και την αντοχή των κεραμικών, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πιο δύσκολο να το γρατζουνίσετε και τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι σχεδόν αόρατα.

Παρά τις μικρές του διαστάσεις, διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel® Core™ Ultra 9 (Series 2), μια φανταστική οθόνη ASUS Lumina OLED 14 ιντσών, τέσσερα ηχεία και μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας. Χάρη στην πανίσχυρη NPU που είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή και παρέχει έως και 48 TOPS, διαθέτει πολλές προηγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Το Zenbook S14 (UX5406) είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην αγορά μας από σήμερα και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη του μήνα.

ASUS ExpertBook P5 (P5405)

...

Στη σειρά ExpertBook P παρουσιάζονται διάφορα μοντέλα και το ExpertBook P5 (P5405) ξεχωρίζει. Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, προσφέρει στους επαγγελματίες χρήστες σημαντικά ταχύτερη και ευκολότερη εργασία. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα εργαλεία ASUS AI ExpertMeet για online συσκέψεις, με προηγμένες λειτουργίες όπως απομαγνητοφώνηση AI, μετάφραση AI, υπότιτλοι AI, περιλήψεις συσκέψεων με υποβοήθηση, κάμερα AI, ακύρωση θορύβου AI και υδατογραφήματα για επιχειρήσεις, όλα χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

...

Αυτό το μοντέλο τροφοδοτείται επίσης από τους νέους επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra (σειρά 2). Η σειρά P5 εστιάζει στην ενισχυμένη ασφάλεια, τόσο σε επίπεδο υλικού όσο και σε επίπεδο λογισμικού. Χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακή αυτονομία και η ASUS ισχυρίζεται ότι το ExpertBook P5 (P5405) επιτρέπει έως και 20 ώρες εργασίας γραφείου ή έως και 28 ώρες αναπαραγωγής βίντεο χωρίς επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Advertorial