Χαλκιδική: «Έσπασε» τη σιωπή της η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαλκιδική: «Έσπασε» τη σιωπή της η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ (vid)
Με τη φωτογραφία του Γιάννη στη μπλούζα της για πρώτη φορά η μητέρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Οι αποκαλύψεις για το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος Γιάννης, όταν εκσφενδονίστηκε από το μοιραίο παιχνίδι crazy dance, το οποίο αποδείχθηκε ότι τελικά ήταν «παλιοσίδερα» είναι καθημερινές και σοκάρουν. Τα σάπια από την παλαιότητα παιχνίδια που ήταν αυτοσχέδιες κατασκευές φτιαγμένες κομμάτι κομμάτι φαίνεται πως είναι η αιτία που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου.

Καταρρακωμένοι αλλά αποφασισμένοι να δικαιωθεί η μνήμη του γιου τους οι γονείς του 19χρονου μίλησαν στο Live News στο MEGA μιλώντας έξω από τα δόντια και προειδοποιώντας ότι δεν θα ησυχάσουν αν δεν τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

«Δεν θέλω να πληρώσει κανένας, θέλω να πονέσουν, που είναι πολύ πιο δύσκολο. Θέλω να πονέσουν όλοι. Δέκα άτομα τον σκότωσαν, ένας δεν μπορούσε. Αυτό που είδα εγώ είναι σαν ταινία στα μάτια μου. Δεν μπορώ να θρηνήσω το παιδί μου, γιατί έχω μια ταινία στα μάτια μου, από αυτό που μου έριξαν στα πόδια. Δεν μπορεί ένα τόσο μεγάλο παιδί, ψηλό και εύσωμο, 100 κιλά παιδί, να το έριξαν κάτω έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Γυρνούσε αυτό το μηχάνημα και δεν έβλεπα τα παιδιά από τη φόρα. Δεν φαινόντουσαν, τόσο γρήγορα πήγαινε. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, ξεκίνησε ομαλά. Πιο μετά δεν έβλεπα τα παιδιά. Ήμουν δίπλα. Αφήνω το μικρότερο παιδί που είχα στα χέρια μου και πήγα στο χειριστή. Του λέω “Τι κάνεις; Κόψε, χαμήλωσε” και μου σηκώνει το χέρι και μου λέει “Καλά είναι, δεν πειράζει”» είπε εμφανώς συγκινημένη η μητέρα του αδικοχαμένου Γιάννη.