Μητσοτάκης ενώ έπαιζε ποδοσφαιράκι: «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά εδώ έπρεπε να πω ΠΑΟΚ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μητσοτάκης ενώ έπαιζε ποδοσφαιράκι: «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά εδώ έπρεπε να πω ΠΑΟΚ» (vid)
Ποδοσφαιράκι έπαιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περίπτερο της Λειψίας στη ΔΕΘ, που είναι αδελφοποιημένη με τη Θεσσαλονίκη.

Μια στάση για επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περίπτερο της Λειψίας κατά την διάρκεια της βόλτας του στη 88η ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού αν και ο οικοδεσπότης του περιπτέρου τον ρώτησε χαμογελαστά «μήπως θα έπρεπε εδώ να δηλώσετε ότι είστε ΠΑΟΚ;», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελά και να απαντά «εδώ έπρεπε να πω ότι είμαι ΠΑΟΚ».

Μαζί του στο παιχνίδι ήταν και ο αντικαγκελάριος και ο Γερμανός υπουργός Γεωργίας. Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Σε σύντομη ομιλία του πριν τα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Γερμανία σε επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο.

«Έχουμε πολύ ισχυρούς οικονομικούς και κοινωνικούς δεσμούς, όταν η Ελλάδα διένυε την οικονομική κρίση οι απόψεις της Γερμανίας πολλές φορέα διαστρεβλώνονταν αλλά τώρα τα έχουμε αφήσει πίσω μας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τις γερμανικές εταιρείες με παρουσία στην Ελλάδα», ανέφερε πριν κόψει την κορδέλα.

Για την ιστορία η Λειψία είναι αδελφοποιημένη με τη Θεσσαλονίκη από το 1994.