ΛΕΞ, Εθισμός, Σαντάμ έφεραν τα πάνω κάτω στο Off The Hook Festival: Ο χθεσινός χαμός στο ΟΑΚΑ μέσα από βίντεο και φωτογραφίες

ΛΕΞ, Εθισμός, Σαντάμ έφεραν τα πάνω κάτω στο Off The Hook Festival: Ο χθεσινός χαμός στο ΟΑΚΑ μέσα από βίντεο και φωτογραφίες
Το Off The Hook, το πολυσυλλεκτικό all-things-rap festival υποσχέθηκε ένα top μουσικό διήμερο και η πρώτη μέρα ήταν σκέτη...απόλαυση.

Ήταν από τα events που περίμεναν πολλοί. Ήταν από τις συναυλίες που θα γραφόταν ιστορία. Και αυτό ακριβώς έγινε, γράφτηκε ιστορία. Το Off The Hook festival επέστρεψε πιο δυνατό από ποτέ και το βράδυ της Παρασκευής (06/09) μάζεψε στο ΟΑΚΑ μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και όχι μονο ραπ σκηνής.

Μπορεί το «Off The Hook» να έχει συνδυαστεί στις συνειδήσεις του κόσμου με το underground σκηνικό της Τεχνόπολης, ένα βιομηχανικό περιβάλλον με υψικαμίνους και γκραφίτι που «βρωμάει» χιπ χοπ από άκρη σε άκρη, ωστόσο, οι διοργαανωτές κατάφεραν φέτος να μετατρέψουν το τεράστιο και - κατά την προσωπική μου άποψη - αφιλόξενο ΟΑΚΑ στην βάση των πιο δυνατών μουσικών στιγμών.

off the hook

Σε μια εξαίρεση του άγραφου φεστιβαλικού κανόνα που θέλει τα διήμερα φεστιβάλ να «φορτώνουν» αδιακρίτως τη δεύτερη τους ημέρα με τα «μεγάλα» ονόματα, το Off The Hook έκανε την καλύτερη κατανομή και φροντίσει για μια πρώτη ημέρα-δυναμίτη και μια δεύτερη ημέρα-φωτιά!

Από πολύ νωρίς ο κόσμος του ελληνικού hip hop είχε αρχίσει να φτάνει στον χώρο, να ψωνίζει μπλουζάκια στους πάγκους των merch και να πίνει τις πρώτες μπίρες ενώ τα opening acts «ζέσταιναν» την ατμόσφαιρα για το εκκρηκτικό σερί που θα ακολουθούσε. Ο Σαντάμ ξεσήκωσε τα πλήθη με τα drill του, ο Εθισμός ανατρίχιασε με τις ρίμες του και ο ΛΕΞ για άλλη μια φορά παρέδωσε το ΟΑΚΑ στις...φλόγες!

1

Τρομερό ήταν επίσης και το πάντρεμα του εγχώριου ταλέντου διαφορετικών γενιών με καλλιτέχνες από το εξωτερικό. Deliquent habits, Beny Jr και Aitch ήταν εντυπωσιακά ανεβαστικοί με εξαιρετική διάθεση, κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό - αν και έπαιζαν εκτός έδρς - και να το κάνουνς να κουνηθεί στον ρυθμό τους.

1

Φαίνεται, λοιπόν, πως το χιπ χοπ εκφράζει ακόμα τις ανησυχίες και τα βάρη που κουβαλάμε καθημερινά στην πλάτη μας καθώς οι εικόνες από το χθεσινό χαμό στο Off The Hook festival κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα ΟΑΚΑ γεμάτο ζωή, νεανικά χαμόγελα και φλογερά βλέμματα.

Δείτε βίντεο:

@xristinasgn_ #soloethismos #offthehookfestival ♬ πρωτότυπος ήχος - $$$
@kogkin #sadam #hallelujah #offthehookfestival #rap #greekrap ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostas Gkinos
@ath2k24 INTRO - LEX - Off the hook festival 2024 06.09.2024 #foryou #fyou #fy #rap #greece #fans #oaka #athens #live #tgk #lex ♬ πρωτότυπος ήχος - ath2k24
@gregory.nt #offthehook #lex #ath #greekrap #oaka #tgk ♬ πρωτότυπος ήχος - 🇦🇱

@Photo credits: dk_photography2023

Τo Line up του Σαββάτου (07/09)

ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ | IAM (FR)
DANI GAMBINO | WANG
ZORO & BUZZ | SMIFF N WESSUN (US)
ΘΥΤΗΣ x SADOMAS | SANTA SALUT (ES)
ΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣΣΟΣ | ΧΑΡΑ

Athens Olympic Complex

Εισιτήρια: offthehook.gr