Επίθεση Κασσελάκη σε Πολάκη για ομοφοβία: Έντονη αντιπαράθεση για την προσωπική τους ζωή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επίθεση Κασσελάκη σε Πολάκη για ομοφοβία: Έντονη αντιπαράθεση για την προσωπική τους ζωή (vid)
Για lifestyle της αντρικής σχολής μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για «lifestyle της ανδρικής σχολής», αναφερόμενος στις αναρτήσεις του βουλευτή Χανίων.

Ενώ συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή και οι «87» κατέθεσαν πρόταση μομφής, με τον Παύλο Πολάκη να δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ανάρτηση στο Χ βίντεο με το απόσπασμα της ομιλίας του που αφορά τον βουλευτή Χανίων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης «κάρφωσε» τον Παύλο Πολάκη με αφορμή «μια ανάρτηση που μιλούσε για lifestyle μασκαριλίκια» υποστηρίζοντας πως ο βουλευτής δημοσιεύει στα social media «φωτογραφίες με την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, τη στολή σου συνεχώς. Και καλά κάνεις, είναι επιλογή σου».

«Πού αρχίζει όμως και πού τελειώνει το lifestyle; Μήπως τάχα αυτό δεν είναι lifestyle επειδή είναι “της αντρικής σχολής;”» διερωτήθηκε.

Μάλιστα, με αφορμή την μη ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών από τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε από το βήμα της ΚΕ: «Εγώ, φίλε Παύλο, είμαι ο ίδιος και δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και κάτω από τα 300 μέτρα υψόμετρο και πάνω από αυτά.
Δεν επιλέγω κατά περίπτωση. Γιατί δεν είναι “προσωπική επιλογή” όπως έγραψες
».

«Ας καταλήξουν λοιπόν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί; Είναι το δήθεν lifestyle; Ή είναι ο νέος, ο ξένος, το αμερικανάκι, ο gay, αυτός που δε μας μοιάζει, αυτός που δεν έχει περγαμηνές αριστεροσύνης, αυτός που εργάστηκε στην Goldman Sachs;» σχολίασε δηκτικά.

@Photo credits: INTIME