Αυστραλία: Άγριο ξύλο μεταξύ γονέων μετά από λάθος απόφαση διαιτητή σε αγώνα ράγκμπι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αυστραλία: Άγριο ξύλο μεταξύ γονέων μετά από λάθος απόφαση διαιτητή σε αγώνα ράγκμπι (vid)
Πλάνα που εξασφάλισε το αυστραλιανό Seven News κατέγραψαν τη συγκλονιστική σκηνή, καθώς οι ενήλικες ενεπλάκησαν σε έναν έντονο καβγά, επισκιάζοντας τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών στο γήπεδο.

Ο μεγάλος τελικός του ράγκμπι των νεαρών κοριτσιών στο δυτικό Σίδνεϊ κατέληξε σε χάος, αφού ξέσπασε καβγάς μεταξύ γονέων, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να ματαιωθεί ο αγώνας.

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο Erskine Park και διεξήχθη μεταξύ των ομάδων κάτω των 12 ετών επρόκειτο να είναι μια ημέρα αθλητικού πνεύματος και διασκέδασης. Ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν μετά από μια αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή, οδηγώντας σε απροσδόκητο ξέσπασμα βίας μεταξύ των θεατών.

Πλάνα που εξασφάλισε το αυστραλιανό Seven News κατέγραψαν τη συγκλονιστική σκηνή, καθώς οι ενήλικες ενεπλάκησαν σε έναν έντονο καβγά, επισκιάζοντας τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών στο γήπεδο. Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπά έναν άλλο θεατή, κλιμακώνοντας περαιτέρω την κατάσταση. Αυτό που ακολούθησε ήταν το απόλυτο πανδαιμόνιο, καθώς αρκετοί γονείς άρχισαν να παλεύουν, να ρίχνουν μπουνιές και να σκίζουν ο ένας τις μπλούζες του άλλου.

Η συμπλοκή προκάλεσε την άμεση αντίδραση της αστυνομίας, καθώς οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να διαλύσουν τον καυγά και να αποκαταστήσουν την τάξη. Παρά την παρέμβαση, αποφασίστηκε η ματαίωση του αγώνα για να αποφευχθεί περαιτέρω βία και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών, των οικογενειών και των εμπλεκόμενων αξιωματούχων.