Άναυδοι έμειναν οι χρήστες του διαδικτύου μετά από βίντεο στο TikTok για το air-fryer: Το κρυφό σημείο στο οποίο συσσωρεύεται λίπος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άναυδοι έμειναν οι χρήστες του διαδικτύου μετά από βίντεο στο TikTok για το air-fryer: Το κρυφό σημείο στο οποίο συσσωρεύεται λίπος (vid)
Σημαντική προσοχή έχει κερδίσει ένα βίντεο που δημοσίευσε ένας χρήστης του TikTok, στο οποίο αποκαλύπτει το άγνωστο σημείο μιας φριτέζας.

Οι λάτρεις της φριτέζας αέρος έχουν πάθει σοκ μετά την ανακάλυψη ενός κρυμμένου μέρους της αγαπημένης τους συσκευής κουζίνας που μπορεί να συσσωρεύει βρωμιά και λίπος χωρίς να το καταλάβουν ποτέ. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τη σημασία του τακτικού καθαρισμού, μια πρόσφατη αποκάλυψη έδειξε ότι η συντήρηση της φριτέζας είναι κάτι περισσότερο από ό,τι φαίνεται με το μάτι.

Η ανακάλυψη ήρθε στο φως με ένα viral βίντεο που δημοσίευσε ένας χρήστης του TikTok, το οποίο αποκάλυψε ένα μυστικό σημείο στο κάτω μέρος μιας φριτέζας. Αυτό το κρυφό τμήμα, το οποίο στεγάζει το θερμαντικό στοιχείο, συχνά παραβλέπεται κατά τον συνήθη καθαρισμό. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι αυτό το σημείο μπορεί να συγκεντρώσει ένα παχύ στρώμα βρωμιάς και λίπους με την πάροδο του χρόνου, αφήνοντας πολλούς χρήστες τρομοκρατημένους.

@justcleanit How do you clean the top of an airfryer? #cleantok #cleanwithme #cleaningtiktok #helpme #justcleanit ♬ original sound - Just Clean It

Στο βίντεο, ο TikToker αποκάλυψε την απροσδόκητη συσσώρευση βρωμιάς γύρω από τις άκρες του μηχανήματος. Στη συνέχεια, ο χρήστης επιχειρεί να καθαρίσει το κρυφό τμήμα, ψεκάζοντάς το με καθαριστικό προϊόν και τρίβοντας το λίπος. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές του, η πετσέτα βγαίνει βρώμικη και το λίπος φαίνεται να αντιστέκεται πεισματικά στην αφαίρεση.

Το βίντεο απέκτησε γρήγορα απήχηση, με τους θεατές να εκφράζουν τον τρόμο τους για το κρυμμένο λίπος που κρύβεται μέσα στις δικές τους φριτέζες.

Το περιστατικό χρησιμεύει ως υπενθύμιση για την προσεκτική ανάγνωση των οδηγιών που συνοδεύουν τις νέες συσκευές. Αν και είναι δελεαστικό να τις ξεφυλλίζετε γρήγορα ή να τις παραλείπετε εντελώς μέσα στον ενθουσιασμό της δοκιμής ενός νέου gadget, η παράβλεψη σημαντικών πληροφοριών συντήρησης μπορεί να οδηγήσει σε απρόσμενες εκπλήξεις.