Αδιανόητο περιστατικό στη Λιβαδειά: Οι πόρτες τρένου έκλεισαν και έσερναν επιβάτιδα στο τσιμέντο

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητο περιστατικό στη Λιβαδειά: Οι πόρτες τρένου έκλεισαν και έσερναν επιβάτιδα στο τσιμέντο
Αρκετά σοβαρό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα (7/9) στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (7/9) στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες ενός τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών. Η γυναίκα προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά πάνω της, εγκλωβίζοντάς την στη θέση της.

Όπως μεταδίδει το tvstar, καθώς το τρένο άρχισε να κινείται, η γυναίκα σύρθηκε κατά μήκος της τσιμεντένιας πλατφόρμας για αρκετά μέτρα. Ο Ανδρέας Κουτσούμπας, πρώην βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, έτρεξε πίσω από το κινούμενο τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει.

Ευτυχώς, το τρένο τελικά σταμάτησε και η γυναίκα απελευθερώθηκε από τις πόρτες. Υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα, αλλά όπως είναι λογικό ήταν συγκλονισμένη. Παρά το περιστατικό, το τρένο συνέχισε το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη λίγο αργότερα.

Η Εισαγγελία παρενέβη γρήγορα, δίνοντας εντολή να σταματήσει το τρένο στον επόμενο σταθμό. Τόσο ο μηχανοδηγός όσο και ο επόπτης της αμαξοστοιχίας συνελήφθησαν σε σχέση με το περιστατικό.

Το περιστατικό εγείρει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των επιβατών και τα λειτουργικά πρωτόκολλα στους ελληνικούς σιδηροδρόμους, ιδίως όσον αφορά τον χειρισμό των επιβατών στους σταθμούς.