Ο γνωστός YouTuber, Nikocado Avocado, έχασε 113 κιλά και οι θαυμαστές του έπαθαν «πλάκα»: «Έκανα το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα»

Επιμέλεια: Newsroom
Ο γνωστός YouTuber, Nikocado Avocado, έχασε 113 κιλά και οι θαυμαστές του έπαθαν «πλάκα»: «Έκανα το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα»
Ο Nikocado Avocado - το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Nicholas Perry - έγινε διάσημος στο διαδίκτυο αφού μοιράστηκε βίντεο με ακραίες διατροφικές συνήθειες στο YouTube.

Ένας διάσημος Youtuber, γνωστός για τα τρελά και επικίνδυνα βίντεο με φαγητό «Mukbang», έχασε πάνω από 110 κιλά σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει μια νέα ζωή από το μηδέν.

Ο Nikocado Avocado, ο οποίος έχει πάνω από 4 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, όπου δημοσιεύει τακτικά βίντεο με τον εαυτό του και άλλους να τρώνε υπερβολικές ποσότητες φαγητού, αποκάλυψε την Παρασκευή (06.09) το νέο του look σε ένα βίντεο με τίτλο «Two Steps Ahead».

Μάλιστα, στο τελευταίο του βίντεο εξαπέλυσε μια σφοδρή επίθεση στους followers του, αποκαλώντας τους «μυρμήγκια» και λέγοντας ότι τόσο καιρό παρακολουθούσαν το περιεχόμενο του και σχολίαζαν συνεχώς τα κιλά του, ενώ ο ίδιος είχε πει αρκετές φορές ότι είχε πρόβλημα με την παχυσαρκία.

Ο Nikocado Avocado αποκάλεσε το κόλπο του ως «το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα» και εξήγησε ότι τόσο καιρό έκρυβε την πραγματική εικόνα του εαυτού του δημοσιεύοντας μόνο παλιά βίντεο που είχε καταγράψει πριν από την απώλεια βάρους.

Ο Nikocado, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nicholas Perry, αποκάλυψε την τρομερή αλλαγή στην εμφάνιση του τρεις μήνες αφότου είπε στους θαυμαστές του ότι «εγκατέλειψε για πάντα την προσπάθεια να χάσει κιλά».

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα που έχω κάνει. Είναι ανησυχητικό αλλά και συναρπαστικό να παρατηρείς όλα αυτά τα άρρωστα, αποπροσανατολισμένα όντα να περιπλανώνται στο διαδίκτυο αναζητώντας αντιπαλότητες και καφρίλες» είπε φορώντας μια μάσκα.

Στη συνέχεια, ο Perry αφαίρεσε τη μάσκα, επιδεικνύοντας πλήρως τη μεταμόρφωσή του.

Ο YouTuber συνέχισε λέγοντας: «Σήμερα, ξύπνησα από ένα πολύ μεγάλο όνειρο και ξύπνησα έχοντας χάσει 113 κιλά. Κι όμως, μόλις χθες, οι άνθρωποι με αποκαλούσαν χοντρό, άρρωστο, βαρετό, άσχετο και άσχημο. Οι άνθρωποι είναι τα πιο μπερδεμένα πλάσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη».

1

2