Παναθηναϊκός: Η σύντροφος του Τσέντι Όσμαν, Εμπρού Σαχίν, έχει εκατομμύρια followers και μια λαμπρή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Επιμέλεια: Newsroom
Παναθηναϊκός: Η σύντροφος του Τσέντι Όσμαν, Εμπρού Σαχίν, έχει εκατομμύρια followers και μια λαμπρή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση
Μαζί με τον Τσέντι Όσμαν, στην Αθήνα θα έρθει το επόμενο διάστημα και η σύζυγός του Εμπρού Σαχίν, μια γνωστή ηθοποιός με χρυσή πορεία στην τουρκική τηλεόραση.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τσέντι Όσμαν το Σάββατο, ενώ το βράδυ της Κυριακής, ο πρώην NBAer προσγειώθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Ο πρώην NBAer έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και ανέφερε μεταξύ άλλων πως το τριφύλλι ήταν εύκολη επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ τόνισε πως θέλει το back to back στη Euroleague.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στην Αθήνα και η σύντροφος του, Εμπρού Σαχίν, μια γνωστή ηθοποιός με σημαντική πορεία στην Τουρκία.

1

Ποια είναι η σύζυγος του Τσέντι Όσμαν;

Η Εμπρού Σαχίν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης με πτυχίο στις Επιστήμες του Αθλητισμού, αλλά ξεκίνησε να εργάζεται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

1

Συστήθηκε στο κοινό στην ταινία Blood Money το 2016, ενώ το 2017 και το 2018 εμφανίζονταν στην τηλεοπτική σειρά Istanbullu Gelin, αλλά και το σίριαλ Yasak Elma.

Η Εμπρού κέρδισε την αναγνώριση με τον ρόλο της ως Reyyan, την οποίο υποδύθηκε στην τηλεοπτική σειρά Hercai.

Μάλιστα, κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ηθοποιού και Rising Star στην 46η τελετή απονομής των βραβείων Golden Butterfly που πραγματοποιήθηκε το 2020.

Το 2023, έπαιξε τον υποδύθηκε τη Harika στη σειρά Yüz Yıldırım Miracle.

Η 30χρονη ηθοποιός και μοντέλο έχει 4.2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ενώ το 2022 έλαβε το βραβείο της «Καλύτερης Ηθοποιού Τηλεοπτικής Σειράς» για το «Destan».