Ερώτηση σε ραδιοφωνική εκπομπή εκνεύρισε την Σκλεναρίκοβα: «Όταν το λες αυτό, μειώνεις τη δουλειά μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ερώτηση σε ραδιοφωνική εκπομπή εκνεύρισε την Σκλεναρίκοβα: «Όταν το λες αυτό, μειώνεις τη δουλειά μου» (vid)
Aπάντησε σε έντονο ύφος, υψώνοντας την φωνή της και τονίζοντας πως δεν είναι απλώς μια όμορφη γυναίκα. 

H Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ήταν καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Γαλλία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην ομορφιά, με το πρώην μοντέλο να δείχνει έναν... εκνευρισμό με κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

Έτσι απάντησε σε έντονο ύφος, υψώνοντας την φωνή της και τονίζοντας πως δεν είναι απλώς μια όμορφη γυναίκα.

Αρχικά είπε «δεν είμαι απλώς ένα όμορφο κορίτσι» και πρόσθεσε «Και αν ήμουν απλώς ένα όμορφο κορίτσι, θα με πετούσατε στον κάδο απορριμμάτων; Δεν είμαι αρκετά καλή σ’ αυτήν την κοινωνία, δεν ανήκω;».

«Βγάζω καλά λεφτά, είμαι ευτυχισμένη, κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου, είμαι ανεξάρτητη, θρέφω μια οικογένεια, δημιουργώ πράγματα», συμπλήρωσε.

«Δεν ήσουν απλώς ένα όμορφο κορίτσι», της είπε ο δημοσιογράφος με την ίδια να συνεχίζει στο ίδιο θέμα λέγοντας: «Και αν ήμουν απλώς ένα όμορφο κορίτσι;».

«Δηλαδή δεν πιστεύεις ότι είναι λίγο απλοϊκό να επιστρέφεις πάντα στην εμφάνιση σου;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Όχι, στην πραγματικότητα με ενοχλεί. Χρειάζεται και κάτι άλλο […]», απάντησε.

«Συμφωνούμε σε αυτό, η ερώτησή μου δεν αφορά την ομορφιά σου (…) Αναρωτιέμαι για γιατί επανέρχεσαι σ’ αυτό», της απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Τα έχω καταφέρει πολύ καλά με την εμφάνισή μου […]. Η ομορφιά είναι μια δουλειά. Όταν το λες αυτό, μειώνεις τη δουλειά μου», του απάντησε.

«Προσπαθώ να σου εξηγήσω το ακριβώς αντίθετο, είσαι πολλά πράγματα», της είπε ο δημοσιογράφος.

«Αλλά όπως όλοι οι άλλοι… Λες και πρέπει να αποδείξω ότι είμαι εξίσου έξυπνη […] Βαρέθηκα αυτήν την ερώτηση», του απάντησε η πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ.