Ράντου: «Για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι προσωπική ήττα που έφυγε η κόρη μας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ράντου: «Για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι προσωπική ήττα που έφυγε η κόρη μας» (vid)
Η Ελένη Ράντου μίλησε για το πώς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βιώνει το γεγονός ότι η κόρη τους βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της που βρίσκεται στο εξωτερικό.

«Πονάει, μου λείπει το χιούμορ της. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που γελούσα, έχει ένα καταλυτικό χιούμορ και η αλήθεια είναι ότι όταν βρισκόμαστε περνάω τόσο καλά και είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορώ να επικοινωνώ. Δεν μιλάμε καθημερινά».

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που σκέφτηκα, όταν το καλοκαίρι πιάσανε οι φωτιές ήταν “Δόξα τω Θεώ" το παιδί μου λείπει”, δεν έχουμε καμία ελπίδα, καμία σωτηρία. Δεν της πάει η Ελλάδα, δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με το χάος μας. Ο Βασίλης υποφέρει. Για έναν πατέρα μπορεί να είναι και προσωπική ήττα, το γεγονός ότι δεν κατάφερε να την κρατήσει εδώ. Είναι δυστυχισμένος, η απουσία της, τον θλίβει βαθιά».

Ράντου - Παπακωνσταντίνου: Η σχέση τους

Η γνωριμία των δύο καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε την δεκαετία του 1990, στα γυρίσματα της σειράς «Αχ Ελένη». Αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους το 1994, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, η πρόταση γάμου που έλαβε από τον Έλληνα μουσικό ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή, αφού συνοδευόταν από οικογενειακή πίεση και κλάματα.

«Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε ''Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί. Τι πίκρα παίρνω''. Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: ''Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ;'' Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους ήρθε στη ζωή τους η κόρη τους Νικολέττα.