Θύελλα αντιδράσεων για τους πιο «ανεύθυνους γονείς»: Ζευγάρι ταξίδεψε για Ταϊλάνδη ενώ το παιδί τους είχε 40 πυρετό (vid )

Επιμέλεια: Newsroom
Θύελλα αντιδράσεων για τους πιο «ανεύθυνους γονείς»: Ζευγάρι ταξίδεψε για Ταϊλάνδη ενώ το παιδί τους είχε 40 πυρετό (vid )
Η απόφαση ενός ζευγαριού να κάνει ένα ταξίδι που διαρκούσε αρκετές ώρες, ενώ το παιδί τους είχε ανεβάσει πυρετό, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ένα ζευγάρι αντιμετώπισε την κατακραυγή από τους χρήστες του διαδικτύου, αφού αποφάσισε να πάρει το μωρό του, το οποίο είχε πυρετό, σε μια πτήση για Ταϊλάνδη. Η Alina και ο σύζυγός της, που σχεδίαζαν με ανυπομονησία τις διακοπές τους στο εξωτερικό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δύσκολη απόφαση όταν ο γιος τους ανέβασε υψηλό πυρετό λίγες ώρες πριν από την αναχώρησή τους.

Μοιράζοντας την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Alina εξήγησε πώς η θερμοκρασία του ενός έτους γιου τους ανέβηκε στους περίπου 40 βαθμούς. Η κατάσταση ήταν τόσο ανησυχητική που το ζευγάρι σκέφτηκε να ακυρώσει εντελώς την οκτάωρη πτήση του. «Ο σύζυγός μου και εγώ θέλαμε ακόμη και να ακυρώσουμε την πτήση», παραδέχτηκε η Alina σε ένα βίντεο που έκτοτε έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας περίπου 1,4 εκατομμύρια προβολές.

@alinamotherhpod #tripwithbaby #babyfly #12monthsold #firsttimemom #trip #newperents #toddlermom #familytrip #travel #travelfamily ♬ Get You The Moon - City Sessions

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης του παιδιού τους, το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να μην ακυρώσει την πτήση. Η Alina σημείωσε ότι η ακύρωση της πτήσης θα σήμαινε ότι θα έχαναν τα 3.000 δολάρια που είχαν ξοδέψει για το ταξίδι τους. «Τα εισιτήριά μας θα πήγαιναν χαμένα και το ταξίδι που μας κόστισε 3.000 δολάρια θα πήγαινε χαμένο», εξηγεί στο βίντεο.

Στα πλάνα φαίνονται οι γονείς να περπατούν με τον γιο τους στο αεροδρόμιο, κρατώντας το άρρωστο νήπιο αγκαλιά καθώς κλαίει ανεξέλεγκτα. Ευτυχώς, κατάφεραν να μειώσουν τον πυρετό του πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Ωστόσο, η Alina εξέφρασε αμφιβολίες για το πώς θα τα κατάφερνε το παιδί κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού.

Παρά τις προσπάθειές τους να ρίξουν τον πυρετό του, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει με τα ταξιδιωτικά του σχέδια. Η Alina φάνηκε αισιόδοξη για την κατάσταση, αναφέροντας: «Ένα πλεονέκτημα αυτής της πτήσης ήταν ότι η πτήση ήταν νύχτα και το παιδί μπορούσε να κοιμηθεί και να αναρρώσει».

Η απόφαση να πετάξουν με ένα παιδί που έπασχε από τόσο υψηλό πυρετό προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο διαδίκτυο. Πολλοί επέκριναν τους γονείς επειδή έδωσαν προτεραιότητα στα ταξιδιωτικά τους σχέδια έναντι της ευημερίας του άρρωστου παιδιού τους και επειδή ενδεχομένως εξέθεσαν τους άλλους επιβάτες στην όποια ασθένεια μπορεί να είχε ο γιος τους.