Ειδικοί αγόρασαν αυτοκίνητο από το Marketplace του Facebook: Σοκαρίστηκαν με τα αντικείμενα που βρήκαν στο πορτμπαγκάζ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ειδικοί αγόρασαν αυτοκίνητο από το Marketplace του Facebook: Σοκαρίστηκαν με τα αντικείμενα που βρήκαν στο πορτμπαγκάζ (vid)
Το ανατριχιαστικό εύρημα έχει προκαλέσει περιέργεια και ανησυχία στους θεατές, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ιστορία του αυτοκινήτου και το πώς κατέληξε σε τέτοια κατάσταση.

Δύο ειδικοί σε θέματα αυτοκινήτων που αγόρασαν ένα αυτοκίνητο στο Facebook Marketplace σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν κάτι ανησυχητικό στο πορτμπαγκάζ του οχήματος.

Οι Edwin Evans και Will Chandler, οι οποίοι διαχειρίζονται ένα κανάλι στο YouTube με την ονομασία Top Dead Center, αποφάσισαν να αγοράσουν ένα σκουριασμένο Cadillac Coupe de Ville της δεκαετίας του 1970 για 2.900 λίρες, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ενδιαφέρον αυτοκίνητο project. Ωστόσο, καθώς άρχισαν να καθαρίζουν το όχημα, έπεσαν πάνω σε μια ανησυχητική έκπληξη που τους άφησε και τους δύο έκπληκτους.

Το αυτοκίνητο, με τον τεράστιο κινητήρα των 8,2 λίτρων, αρχικά φαινόταν να είναι ένα ακόμη κλασικό όχημα που χρειαζόταν αποκατάσταση. Σε ένα βίντεο με τίτλο «Αγοράσαμε το χειρότερο αυτοκίνητο στο Facebook Marketplace», οι Evans και Chandler κατέγραψαν την εμπειρία τους από την αξιολόγηση της κατάστασης του αυτοκινήτου και την απόφαση για τις απαραίτητες επισκευές.

Αλλά το πραγματικό σοκ ήρθε όταν άνοιξαν το πορτμπαγκάζ. Το πορτμπαγκάζ ήταν γεμάτο με διάφορα αντικείμενα, όπως σκουπίδια, ανταλλακτικά, υγρό φρένων, ακόμα και ένα παλιό λάστιχο. Ωστόσο, μέσα στην ακαταστασία, οι ειδικοί παρατήρησαν μια «σακούλα καλυμμένη με αίμα». Μαζεύοντας την πλαστική σακούλα, ο Evans σχολίασε: «Τι είναι αυτό; Αυτό είναι αίμα και σκόνη». Το θέαμα ήταν ανατριχιαστικό, θυμίζοντας σκηνές από αστυνομικά δράματα ή ταινίες τρόμου.

Το ανησυχητικό εύρημα δεν εμπόδισε το δίδυμο να πάρει τη σκουριασμένη Cadillac για μια δοκιμαστική οδήγηση, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν. Η κακή κατάσταση του αυτοκινήτου έγινε γρήγορα εμφανής στο δρόμο, καθώς δυσκολευόταν να κάνει βασικούς ελιγμούς.

Το ανατριχιαστικό εύρημα έχει προκαλέσει περιέργεια και ανησυχία στους θεατές, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ιστορία του αυτοκινήτου και το πώς κατέληξε σε τέτοια κατάσταση. Ενώ οι Evans και Chandler έδειχναν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τις μηχανικές πτυχές της αγοράς τους, η αιματοβαμμένη σακούλα στο πορτμπαγκάζ παραμένει μια στοιχειωμένη ανακάλυψη που θα μείνει στο μυαλό πολλών που παρακολούθησαν το βίντεό τους.