Κακοκαιρία «Atena»: Ζευγάρι ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου για να σωθεί από την καταρρακτώδη βροχή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κακοκαιρία «Atena»: Ζευγάρι ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου για να σωθεί από την καταρρακτώδη βροχή (vid)
Στους Αμπελόκηπους ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο όχημά του καθώς αυτό παρασυρόταν από τα ορμητικά νερά.

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική. Η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια.

Τα πεζοδρόμια στο κέντρο της Αθήνας χάθηκαν από τα νερά. Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις κοπές δέντρων και αντλήσεις υδάτων στο κέντρο της Αθήνας και στο Γαλάτσι. Στον Ευαγγελισμό μηχανάκια παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Στους Αμπελόκηπους ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο όχημά του καθώς αυτό παρασυρόταν από τα ορμητικά νερά. Το ζευγάρι ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου προκειμένου να σωθεί.

Η κακοκαιρία «Atena» έδειξε τα δόντια της σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κεφαλλονιά. Στη Ζάκυνθο δρόμοι πλημμύρισαν. Από την σφοδρή βροχόπτωση και τους δυνατούς ανέμους 4 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους στον Μαχαιράδο.

Μια μπουλντόζα στο Μετόχι προσπαθούσε να ανοίξει τον δρόμο, όταν ένας τοίχος κατέρρευσε από τα ορμητικά νερά και έπεσε μέσα στον δρόμο. Ζημιές από την κακοκαιρία, προκλήθηκαν και σε παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού.

Και η Κέρκυρα αντιμετώπισε προβλήματα από την επέλαση της κακοκαιρίας που έφερε μαζί της καταιγίδες και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Το δυνατό μπουρίνι έπληξε και το Αργοστόλι, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο παραλιακός δρόμος και οι οδηγοί να μην μπορούν να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τους.