Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι λάνσαρε το δικό της άρωμα για να εκδικηθεί τον πρώην της

Επιμέλεια: Newsroom
Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι λάνσαρε το δικό της άρωμα για να εκδικηθεί τον πρώην της
Σημαντική προσοχή έχει κερδίσει το νέο άρωμα της πριγκίπισσας του Ντουμπάι.

Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για την τολμηρή κίνησή της να λανσάρει ένα άρωμα με το όνομα «Divorce», για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της.

Η κόρη του ηγεμόνα του Ντουμπάι, Sheikha Mahra, επιχείρησε να μπει στη βιομηχανία αρωμάτων με το νέο της άρωμα, το οποίο φέρει την εύστοχη ονομασία «Divorce», υπό την επωνυμία Mahra M1. Το λανσάρισμα έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή και επαίνους, με πολλούς να την επαινούν ως «θρύλο» για αυτή την κίνηση.

Ένα διαφημιστικό κλιπ παρουσίαζε το μπουκάλι του αρώματος μαζί με το έντονο βλέμμα ενός μαύρου πάνθηρα, υπονοώντας την τολμηρή και ισχυρή δήλωση πίσω από το προϊόν. Οι αναρτήσεις έγιναν γρήγορα viral, με τους θαυμαστές να κατακλύζουν την ενότητα των σχολίων με υποστήριξη και θαυμασμό για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της πριγκίπισσας.

Αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Sheikha Mahra έρχεται λίγο μετά τη δημόσια ανακοίνωση του διαζυγίου της στο Instagram, μόλις ένα χρόνο μετά το γάμο της με τον βιομήχανο Sheikh Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum και δύο μήνες μετά την υποδοχή του κοριτσιού τους. Σε μια τολμηρή και ειλικρινή ανάρτηση, δήλωσε: «Καθώς είσαι απασχολημένος με άλλους συντρόφους, δηλώνω το διαζύγιό μας».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, το τριπλό talaq δεν είναι μια επιλογή διαθέσιμη για τις γυναίκες. Αντ' αυτού, οι γυναίκες πρέπει να επιδιώξουν το διαζύγιο μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται khula, η οποία απαιτεί επίσημη αίτηση προς το δικαστήριο και έναν έγκυρο λόγο για την έναρξη της διαδικασίας διαζυγίου.

Το λανσάρισμα του αρώματος «Divorce» από τη Sheikha Mahra την έχει μετατρέψει σε διαδικτυακό είδωλο και σε σύμβολο ενδυνάμωσης. Η ικανότητά της να παίρνει μια δύσκολη προσωπική κατάσταση και να τη μετατρέπει σε μια τολμηρή δήλωση ανεξαρτησίας έχει προκαλέσει απήχηση σε πολλούς, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της ως διαμορφωτή τάσεων και σύγχρονο πρότυπο.