Η μητέρα του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Υμηττού κάνει έκκληση: «Θα ήθελα όποιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει»

Επιμέλεια: Newsroom
Η μητέρα του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Υμηττού κάνει έκκληση: «Θα ήθελα όποιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει»
Τα αίτια του τροχαίου αναζητά η μητέρα του 18χρονου που σκοτώθηκε στην Υμηττού πριν από μερικές μέρες.

Απαντήσεις στο τροχαίο της Υμηττού όπου έχασε τον 18χρονο γιο της αναζητά η μητέρα του. Ο νεαρός οδηγούσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8) το μηχανάκι του και μαζί με τον φίλο του που είχε συνεπιβάτη, έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη τις γύρω περιοχές.

Από εκείνη την ημέρα, το σημείο που συνέβη το δυστύχημα αποτελεί σημείο συνάντησης για τους φίλους και γνωστούς του σχεδόν σε όλες τις ώρες της ημέρας.

Όποτε και αν περάσει κανείς από την διασταύρωση της Υμηττού με την Φρύνωνος, θα δει πιτσιρικάδες κάθε ηλικίας να κάθονται στα πεζούλια του παράδρομου, αφήνοντας ένα κασκόλ ή μια μπλούζα του Παναθηναϊκού που υποστήριζε το 18χρονος.

Η μητέρα του δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο δυστύχημα αναζητά τα αίτια που το προκάλεσαν. Με μια ανάρτηση στην ομάδα του Facebook «Το Παγκράτι» κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το τροχαίο να επικοινωνήσει μαζί της, τονίζοντας ότι τα δύο παιδιά ήταν νόμιμα και σε άριστη κατάσταση.

«Καλησπέρα σας. Είμαι η μητέρα του νεαρού 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της οδού Υμηττού και Φρύνωνος στο Παγκράτι. Με ενημερώνουν ότι υπήρχαν διερχόμενοι περαστικοί και κάτοικοι που είδαν το περιστατικό ή άκουσαν θόρυβο και έσπευσαν στο σημείο.

Σας παρακαλώ θερμά με απόλυτη εχεμύθεια σε προσωπικό μήνυμα, θα ήθελα να μου στείλουν όποιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκτεθεί κανένα όνομα στη δημοσιότητα. Σας θερμοπαρακαλώ και να γνωρίζετε ότι τα παλικάρια μας ήταν νόμιμα και σε άριστη κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ», αναφέρει στην ανάρτησή της.

τροχαιο_υμηττου