Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Αν έλεγα στον πατέρα μου ότι ψήφισα Μητσοτάκη, δεν θα το άντεχε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Αν έλεγα στον πατέρα μου ότι ψήφισα Μητσοτάκη, δεν θα το άντεχε» (vid)
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης απάντησε σχετικά με τις πολιτικές προτιμήσεις του πατέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, βρέθηκε στην εκπομπή «Action Τώρα» και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις πολιτικές προτιμήσεις του πατέρα του.

«Επειδή στους Άγαμους κάνουμε και πολιτικά σχόλια, του αρέσουν. Ο μπαμπάς ήταν ΠΑΣΟΚ με καταβολές πιο αριστερά, λόγω οικογένειας. Ποτέ δεν μου είπε τι να ψηφίσω. Δεν άνηκα ποτέ στο δεξιό χώρο. Ο πατέρας μου θα μου έλεγε κάτι αν θα ψήφιζα Μητσοτάκη».

Μιχαηλίδης για την επανεμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα: «Είναι μια χαρά, θέλει λίγη προπόνηση στον λόγο»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον Δημήτρη Σταρόβα και την επανεμφάνισή του στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν λίγους μήνες.

«Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι μια χαρά. Στην κιθάρα πετάει. Στον λόγο θέλει λίγο χρόνο ακόμα, λίγη προπόνηση και θα είναι μια χαρά. Βλέπετε παίζει, είναι τέλειος. Στην αρχή τρομάξαμε πάρα πολύ, αλλά εγώ για κάποιον λόγο ήμουν αισιόδοξος. Από την πρώτη εβδομάδα. Τις πρώτες ημέρες τα είδαμε όλα αλλά εντάξει» ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήρθε από το πουθενά»

«Δεν κάνω εγώ για την πολιτική. Και στο θέατρο παίζουν κάποιοι που δεν έχουν ταλέντο. Αυτό αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα, αυτό μετράει. Εμένα δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική. Διαβάζω όλη μέρα αλλά δεν βγαίνω δημόσια να τα πω, υπάρχουν άλλοι που τα λένε καλύτερα», είπε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Πρέπει να λέμε τη γνώμη μας με μία μικρή επιφύλαξη. Όταν τα πράγματα ήταν κρίσιμα και έπρεπε να κατέβουμε στους δρόμους, όπως το 2015, το κάναμε, αν και μας έβριζαν τότε».

«Το επίπεδο της πολιτικής είναι απογοητευτικό για τη χώρα, δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση. Η κυβέρνηση είναι ανεξέλεγκτη, δεν γίνεται να μην υπάρχει αντιπολίτευση. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την κυβέρνηση, περίμενα περισσότερα. Και η αντιπολίτευση είναι στα όρια της θλίψης, δεν γίνεται χωρίς δεύτερο ισχυρό πόλο της κεντροαριστεράς», σχολίασε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Ο κύριος Κασσελάκης είναι απόρροια μιας άλλης ομάδας που έδρασε στον χώρο, δεν ήρθε από το πουθενά. Έχει και ευθύνη ο δικός του χώρος που τον ανέδειξε. Τώρα γιατί τον ανέδειξε, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Καλά έκανε και του έδειξε την έξοδο, οι δημοκρατικές διαδικασίες αυτό δεν λένε; Μπορείς; Συνεχίζεις. Δεν μπορείς; Φεύγεις», απαντά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.