Άκαρδη κόρη εκμεταλλεύτηκε τη νόσο της μητέρας της: Απέσπασε τεράστιο ποσό και το σπατάλησε στα σκυλιά της

Επιμέλεια: Newsroom
Άκαρδη κόρη εκμεταλλεύτηκε τη νόσο της μητέρας της: Απέσπασε τεράστιο ποσό και το σπατάλησε στα σκυλιά της
Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση μιας κόρης που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η μητέρα της έπασχε από Αλτσχάιμερ και της απέσπασε τις οικονομίες της.

Μια κόρη που έκλεψε 216.000 λίρες από την ηλικιωμένη μητέρα της που έπασχε από Αλτσχάιμερ για να κάνει σπατάλες στα δύο σκυλιά της και να χρηματοδοτήσει έναν πολυτελή τρόπο ζωής, φυλακίστηκε.

Η Luana Dougherty, μια 50χρονη νοσοκόμα, εκμεταλλεύτηκε τη θέση της για να αποσπάσει τις οικονομίες της μητέρας της, Margaret Trimmer, αφού είχε ήδη λάβει μερίδιο 125.000 λιρών από την πώληση του σπιτιού της μητέρας της.

Η Dougherty χρησιμοποίησε τα κλεμμένα χρήματα για να περιποιηθεί τα σκυλιά της τύπου Staffordshire Bull Terrier, να αγοράσει πολυτελή έπιπλα και να κάνει πολυτελείς διακοπές στην Ινδία. Σε μια ακόμη ανατροπή της προδοσίας, διοχέτευσε επίσης τα χρήματα για να στήσει τη δική της επιχείρηση εκτροφής σκύλων. Οι αδίστακτες ενέργειές της αποκαλύφθηκαν μόνο όταν καυχήθηκε στο γιο της ότι κατέθεσε προκαταβολή 60.000 λιρών για ένα νέο σπίτι.

Η αποκάλυψη της προδοσίας και της οικονομικής κακοποίησης της ευάλωτης μητέρας της Dougherty, η οποία βασιζόταν στη φροντίδα της, έχει σοκάρει και εξοργίσει πολλούς.