Αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor: Ούτε φωτιά, ούτε προμήθειες, ούτε εργαλεία για τους παίκτες!

Επιμέλεια: Newsroom
Αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor: Ούτε φωτιά, ούτε προμήθειες, ούτε εργαλεία για τους παίκτες!
Το νέο Survivor έρχεται. Το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ στον ΣΚΑΪ.

To Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ακόμα πιο θεαματικό και συναρπαστικό. Πέντε ημέρες απέμειναν για τη μεγάλη και ξαφνική πρεμιέρα του ριάλιτι, με το βλέμμα των φανατικών να είναι στραμμένο στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη φορά τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Αλλαγές στις ομάδες, στη διάρκεια, στις ημέρες προβολής. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και τα στελέχη του ΣΚΑΪ επιθυμούν να κρατήσουν την ίδια επιτυχημένη συνταγή-του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά να διαφοροποιήσουν αρκετά τους κανόνες και τη λογική προκειμένου να κερδίσουν το χαμένο κοινό.

Έτσι, το Survivor θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 22.15. Δεν θα βλέπουμε δηλαδή το φορμάτ την Κυριακή, μέρα άμεσα συνυφασμένη με τους αγώνες επιβίωσης, ενώ αλλάζει και ζώνη καθώς δεν θα ξεκινά στις 21.00.

H φετινή σεζόν, μάλιστα, δεν θα κρατήσει συντροφιά για έξι μήνες, αλλά για τρεις μήνες αφού το δεύτερο μισό της χρονιάς θα προβληθεί το «Exatlon».

Σε ότι άφορα το παιχνίδι, οι νέοι παίκτες θα πεινάσουν πολύ, όπως δήλωσε πριν λίγες ημέρες και ο Γιώργος Λιανός, και η μάχη θα δοθεί για λίγες κουταλιές ρύζι. Όποιος αντέξει την πείνα τόσο θα μεγαλώνει το ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο στίβος μάχης θα είναι πιο δύσκολος και η παραγωγή θέλει οι συνθήκες διαβίωσης να είναι αντίξοες ώστε το κοινό να δει πρωτόγνωρες και εικόνες και συμπεριφορές παικτών που θα δίνουν καθημερινή μάχη τόσο για την επιβίωση όσο και για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Ok, οι παίκτες θα μένουν κανονικά στη ζούγκλα αλλά με μηδαμινές προμήθειες, χωρίς φωτιά, χωρίς εργαλεία και χωρίς καμία επικοινωνία με τον πολιτισμό.