Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για τον νέο πρόεδρο του κόμματος

Επιμέλεια: Newsroom
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για τον νέο πρόεδρο του κόμματος
Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει και στο χορό των προβλέψεων μπαίνουν και οι στοιχηματικές εταιρείες.

Έντονες είναι οι διεργασίες το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος, με Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να προηγούνται στην κούρσα διεκδίκησης του προεδρικού θώκου, όπως δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις δείχνουν μία σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με την εκτίμηση που υπήρχε πριν από περίπου ένα μήνα. Έτσι, ο Χάρης Δούκας, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα εμφανιζόταν ως φαβορί, χάνει έδαφος έναντι του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

1

Πιο αναλυτικά, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ως επικρατέστερος νικητής, καθώς δίνεται σε αποδόση 1.95. Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Αθηναίων έπεσε δεύτερος στις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών, με την απόδοσή του να βρίσκεται στο 2.20.

Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων και την επίλυση του ζητήματος του ασυμβίβαστου για τον Χάρη Δούκα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος με δική του πρωτοβουλία, συζήτησε με τους εκπροσώπους των υποψηφίων για να βρεθεί τρόπος να ξεπεραστεί ο σκόπελος στο άρθρο 36 του καταστατικού περί ασυμβίβαστου και να δεσμευτούν όλοι γι' αυτό.

Πλέον, η ερμηνεία του καταστατικού αναμένεται να κλείσει τη συζήτηση, και οι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν στην Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της προεκλογικής μάχης.