Βρετανίδα ταξιδιωτική vlogger ξετρελάθηκε με την Αθήνα και δίνει τις καλύτερες συμβουλές στους τουρίστες: Ποια μέρη πρέπει να αποφεύγουν (vid)

Βρετανίδα ταξιδιωτική vlogger ξετρελάθηκε με την Αθήνα και δίνει τις καλύτερες συμβουλές στους τουρίστες: Ποια μέρη πρέπει να αποφεύγουν (vid)
Βρετανίδα TikToker και influencer επισκέφθηκε φέτος 10 χώρες με ελάχιστο budget και έπαθε «πλάκα» με την Ελλάδα και συγκεκριμένα με την Αθήνα.

Η Budget travel influencer Em, η οποία έχει επισκεφθεί φέτος 10 χώρες με ελάχιστα χρήματα , αποκάλυψε ότι η Αθήνα είναι μια πόλη που αξίζει να την επισκεφθούν οι τουρίστες με χαμηλό budget.

Συγκεκριμένα, η Βρετανίδα επισκέφθηκε φέτος 10 χώρες με περίπου 2.300 ευρώ, με μέσο όρο μόλις 236 ευρώ ανά χώρα. Η κοσμογυρισμένη νεαρή έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη χώρα μας και ήδη της λείπει το εκπληκτικό τοπίο της Αθήνας, το νόστιμο φαγητό και ο δροσερός καιρός της. Ωστόσο, η ίδια προτρέπει τους παραθεριστές να αποφύγουν τα ακριβά νησιά και κυρίως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

@emsbudgettravel One of my favourite cities so far this year and can definitely be done on a budget holidays #travel #budgettravel #travelhacks #cheaptravel #traveltiktok #holidayidea #lowbudgettravel #budget #annualleave #30before30 #travelling #holiday ♬ Countryside - Andrew Joy

Στο βίντεο της στο TikTok, η Em φαίνεται να έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Αθήνα, ενώ ξετρελάθηκε και με τη Γλυφάδα. «Αυτή η περιοχή έχει μια όμορφη παραλία και υπέροχες καφετέριες, αλλά και εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις με το κέντρο της πόλης», είπε χαρακτηριστικά.

Η influencer πρόσθεσε ότι ενώ υπάρχουν «κύρια τουριστικά αξιοθέατα» όπως η Ακρόπολη που αξίζει να δείτε - υπάρχουν επίσης πολλά δωρεάν μνημεία και τουριστικοί προορισμοί που μπορούν να κρατήσουν τον προϋπολογισμό σας σε χαμηλά επίπεδα, όπως ο Εθνικός Κήπος και ο Λυκαβηττός. «Επιπλέον, μια μέρα χαλάρωσης στην παραλία δεν θα σας κοστίσει ούτε δεκάρα» τόνισε η influencer.

1

«Αν δεν πηγαίνετε σε πολυτελή εστιατόρια, μπορείτε να βρείτε πολύ νόστιμο και οικονομικό φαγητό στην Αθήνα. Να ξέρετε το σουβλάκι είναι υπέροχο», πρόσθεσε η Em. Συνέστησε επίσης στους Βρετανούς τουρίστες να κάνουν μια ημερήσια εκδρομή στην Αίγινα.

«Είναι λιγότερο από μία ώρα με το πλοίο και είναι ένας υπέροχος τρόπος να γνωρίσετε την κουλτούρα των ελληνικών νησιών», εξήγησε - υποστηρίζοντας ότι εξακολουθεί να είναι φθηνότερο από τα τουριστικά και ακριβά νησιά όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος.

Τέλος, σημείωσε ότι όσοι Βρετανοί σκοπεύουν να επισκεφθούν την πρωτεύουσα της Ελλάδας, μπορούν να το κάνουν τον Νοέμβριο, όπου οι πτήσεις μετ' επιστροφής για την Αθήνα από αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Luton και το Gatwick, κυμαίνονται στα 50 ευρώ.