Βίντεο ντοκουμέντα από την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στην Κηφισιά: Ρομά εμβόλισε περιπολικό και «καρφώθηκε» σε κολώνα

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντα από την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στην Κηφισιά: Ρομά εμβόλισε περιπολικό και «καρφώθηκε» σε κολώνα
Βίντεο ντοκουμέντα από την κινηματογραφική καταδίωξη που σημειώθηκε σήμερα (11/09) στην Κάτω Κηφισιά, ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κηφισιά ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας, δείχνοντας τους δράστες να πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς.

Στη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες εμβόλισαν περιπολικό στη γέφυρα Καλυφτάκη και κατάφεραν προσωρινά να διαφύγουν.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, το όχημα προσέκρουσε σε κολόνα και κατέληξε σε μια οικοδομή, τραυματίζοντας έναν πεζό πολίτη, ο οποίος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Το χρονικό

Συγκεκριμένα, οι αρχές το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου εντόπισαν κλεμμένο αυτοκίνητο έξω από το Δημαρχείο Αχαρνών και ακολούθησε καταδίωξη. Στο ύψος της Καλυφτάκη οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το κλεμμένο όχημα. Ωστόσο, έπεσε επάνω σε δύο περιπολικά και έφυγε.

Επί της Αχαρνών 64 στην περιοχή της Κηφισιάς, το αυτοκίνητο έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ και κατέληξε σε αυλή σπιτιού, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν δύο συλλήψεις.