Survivor: Φήμες πως δυο παίκτες έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά έφυγαν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Survivor: Φήμες πως δυο παίκτες έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά έφυγαν (vid)
Αυτοί οι παίκτες έφτασαν ουσιαστικά στην πηγή και νερό δεν ήπιαν.

To Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και οι πρώτοι παίκτες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια που θα προβληθούν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έφης Εκίζογλου στο youweekly.gr, η πρώτη ανατροπή για φέτος είναι πως στην αρχή γνωρίζαμε ότι οι παίκτες στο σύνολο θα είναι 21, μετά μάθαμε πως τελικά μια από τις κοπέλες που βρίσκεται εκεί δεν θα συμμετέχει στην πρεμιέρα αλλά θα μπει πιο μετά και τώρα - αφού επιβεβαιώθηκε ότι τελικά οι παίκτες της πρεμιέρας θα είναι 18 - υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν άλλα δυο άτομα να έχουν ήδη αποχωρήσει.

Ποια κοπέλα θα μπει τελικά αργότερα

Κάποιοι από τους παίκτες θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί κάθε χρόνο και θα μπουν αργότερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Μια από αυτές τις παίκτες, λοιπόν, είναι και η Μαίρη Πετεινάρη, η μία από τις δυο δίδυμες που θα μπουν στο παιχνίδι.

Τι συμβαίνει στα γυρίσματα του Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στο ίδιο ρεπορτάζ και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα αν ισχύουν 100%, δυο παίκτες, ένας άντρας και μια γυναίκα, ενώ είχαν ταξιδέψει με τους υπόλοιπους στον Άγιο Δομίνικο, έφτασαν ουσιαστικά στην πηγή και νερό δεν ήπιαν, μετά από απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που συμβαίνει αυτό αφού και την προηγούμενη χρονιά υπήρξαν άτομα που ταξίδεψαν στο νησί αλλά τελικά - για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους - δεν τους είδαμε ποτέ on camera.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα είναι τόσο ανατρεπτικό φέτος που ενδέχεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να έχουμε μια αποχώρηση on camera. Κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16/9 στις 22:15.