Δυσαρεστημένοι πελάτες κοροϊδεύουν τα νέα καναπεδάκια του Γκόρντον Ράμσεϊ στα social media: «Σα να βλέπω τσιγάρα και τασάκι»

Επιμέλεια: Newsroom
Δυσαρεστημένοι πελάτες κοροϊδεύουν τα νέα καναπεδάκια του Γκόρντον Ράμσεϊ στα social media: «Σα να βλέπω τσιγάρα και τασάκι»
Το δειγματικό μενού του Γκόρντον Ράμσεϊ έχει προκαλέσει μεγάλο χαμό στα social media, καθώς οι πελάτες δεν φαίνονται να ενθουσιάζονται ούτε με την εμφάνιση, ούτε με τις μερίδες.

Τα σικ μεζεδάκια του Γκόρντον Ράμσεϊ στο κομψό εστιατόριο του στο Λονδίνο έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους των Foodies.

Το νέο μενού του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ φαίνεται να άφησε μια ξινή γεύση στους φανατικούς οπαδούς του, καθώς οι πελάτες φάνηκαν να μην εντυπωσιάστηκαν από τα καναπεδάκια που, όπως έγραψαν στα social media, έμοιαζαν με τσιγάρα. Τα συγκεκριμένα καναπεδάκια αποτελούν μέρος του νέου δειγματοληπτικού μενού του βρετανικού εστιατορίου, το οποίο έχει τιμή περίπου 220 ευρώ ανά κεφάλι!

Τα καναπεδάκια του Ramsay είναι γεμιστά με αστακό, αυγοτάραχο, καλκάνι και αρνί, αλλά παρά τη λαχταριστή σύνθεση τους, η εμφάνισή δεν κερδίζει τους γευσιγνώστες.

Ένας θαμώνας αστειεύτηκε: «Λυπάμαι Γκόρντον, αλλά νόμιζα ότι αυτά ήταν δύο τσιγάρα». Κάποιος άλλος είπε: «Γκόρντον, σε παρακαλώ μην το παίρνεις πολύ αυστηρά, αλλά το πρώτο πιάτο μοιάζει με τασάκι...». Και ένας τρίτος δεν συγκρατήθηκε, σχολιάζοντας: «Όταν ήρθε στο τραπέζι το συγκεκριμένο πιάτο, ξεσπάσαμε σε γέλια. Έμοιαζε με δύο τσιγάρα με σαντιγί».

Εν τω μεταξύ, άλλοι έβαλαν στο στόχαστρο τις μερίδες και το μέγεθος της μπουκιάς, λέγοντας ότι ο Ramsay μαγειρεύει για στρουμφάκια.