Νεαρό ζευγάρι από την Αθήνα «φέσωσε» εστιατόρια και ξενοδοχείο στη Λαμία και έκανε ονειρικές διακοπές

Επιμέλεια: Newsroom
Νεαρό ζευγάρι από την Αθήνα «φέσωσε» εστιατόρια και ξενοδοχείο στη Λαμία και έκανε ονειρικές διακοπές
Έξαλλοι με ζευγάρι από την Αθήνα εστιάτορες της Λαμίας καθώς έτρωγαν και έφευγαν χωρίς να πληρώσουν

Ζευγάρι από την Αθήνα φέρεται να γευμάτισε σε εστιατόρια της Λαμίας και να μην πλήρωσε τους λογαριασμούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι νεαροί επισκέφθηκαν καταστήματα εστίασης, παρήγγειλαν φαγητό και μετά αναχώρησαν χωρίς να καταβάλλουν το ανάλογο αντίτιμο. Στις 22 Αυγούστου το ζευγάρι φέρεται να γευμάτισε σε πιτσαρία. Όταν η σερβιτόρα της επιχείρησης δεν ήταν στο πόστο της, οι νεαροί έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Ωστόσο τους αναζήτησε ένας διανομέας της επιχείρησης και τελικά τους εντόπισε. Ο άνδρας και η γυναίκα ρώτησαν ο ένας στον άλλον γιατί δεν πλήρωσε, ενώ παράλληλα διαβεβαίωναν ότι θα επιστρέψουν και θα καταβάλουν τα χρήματα άμεσα, χωρίς ωστόσο να το κάνουν.

Κατόπιν δημοσιοποίησης του περιστατικού σε τοπικά Μέσα, το ξενοδοχείο που διέμενε το νεαρό ζευγάρι ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας ότι τους φιλοξενεί στην επιχείρησή του.

Τότε, υπάλληλος του καταστήματος εστίασης απαίτησε να πληρωθεί το ποσό από το ζευγάρι, που τελικά πλήρωσε το ξενοδοχείο.

Ωστόσο, ο άντρας και η γυναίκα άφησαν το ποσό των 450 ευρώ χωρίς να πληρώσουν το γεύμα αυτή τη φορά προς το ξενοδοχείο.

Μάλιστα, το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε χθες το βράδυ στην Λαμία, όπου δείπνησαν σε κεντρική ταβέρνα αλλά και πάλι την ώρας της πληρωμής είπαν ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τις κάρτες τους.

Με αυτόν τον τρόπο και πάλι δεν πλήρωσαν, σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του Mega.