Φωτεινή Δάρρα για αποφυλάκιση Λύτρα: «Κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή»

Επιμέλεια: Newsroom
Φωτεινή Δάρρα για αποφυλάκιση Λύτρα: «Κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή»
Με αφορμή την αποφυλάκιση του ποινικολόγου και την μετατροπή της κατηγορίας από κακούργημα σε πλημμέλημα, η Φωτεινή Δάρρα έκανε μια ανάρτηση.

Ο Απόστολος Λύτρας αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, μήνες μετά την κράτησή του, για το περιστατικό της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δικηγόρος παραπέμπεται στο Μονομελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Οι δικαστές, ακολουθώντας και την πρόταση του εισαγγελέα, τον παραπέμπουν για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από πρόθεση στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας, ενώ άρουν και την προσωρινή του κράτηση, με αυστηρούς ωστόσο περιοριστικούς όρους.

«Απόψε κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή»

Με αφορμή την αποφυλάκιση του ποινικολόγου και την μετατροπή της κατηγορίας από κακούργημα σε πλημμέλημα, η Φωτεινή Δάρρα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την άποψή της σχετικά με την αποφυλάκισή του.

Σε αυτήν, λοιπόν, η Φωτεινή Δάρρα έγραψε: «Πλημμέλημα λέει ο άγριος ξυλοδαρμός. "Δεν ήταν" λέει "τα χτυπήματα τόσο δυνατά ώστε να προκαλέσουν βλάβη". Οπότε ελεύθερος ο δράστης . Απόψε κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή να καταφέρει χτυπήματα που θα προκαλέσουν ή όχι ανήκεστο βλάβη σε κάποια άτυχη γυναίκα».

H ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα