Πορτοσάλτε: «Γιατί έπρεπε να μου βάζουν γκαζάκια; Με κάτι αληταράδες εκεί, Ρουβίκωνες;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πορτοσάλτε: «Γιατί έπρεπε να μου βάζουν γκαζάκια; Με κάτι αληταράδες εκεί, Ρουβίκωνες;» (vid)
Ένα ξέσπασμα είχε στον αέρα της εκπομπής του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, «Live You» αναφέρθηκε σε προσωπική του εμπειρία με επιθέσεις που δεχόταν στο παρελθόν, με αφορμή όσα συμβαίνουν με τους πολιτικούς που στελεχώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ασχήμια που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα με όλες αυτές τις εξελίξεις για μία ακόμη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμούς που φαίνεται να υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη θυμίζει άλλες εποχές και όχι καλές εποχές. Εσύ τα έχεις ζήσει στο πετσί σου», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Μην ξύνεις πληγές. Αυτό που ζουν οι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ την έζησα στο πετσί μου. Και πες εγώ κάνω τη δουλειά μου. Η οικογένειά μου τι έφταιγε; Οι γείτονές μου που μας μουτζούρωναν το σπίτι τι έφταιγαν; Με κάτι αληταράδες εκεί, Ρουβίκωνες και τέτοιους; Η οικογενειακή μου εστία», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Γιατί έπρεπε να μου βάζουν γκαζάκια και να μας καίνε; Όταν γίνονταν αυτά όμως, μισός από όλους αυτούς δεν βγήκε να πει: "ρε παιδιά, τι κάνουμε εδώ;". Μισός δεν βγήκε, τώρα τα λούζονται... Εγώ τώρα θα τους υπερασπιστώ, θα υπερασπιστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη και μια φορά που προσπάθησα, τον κάλεσα κι εγώ να έρθει, μου λέει " σε παρακαλώ, ας μην εμπλακώ". Είναι άδικο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Εμείς, οι από εδώ πλευρά, έχουμε το θάρρος, αυτή είναι η διαφορά η τεράστια με τα σταλινικά κόμματα. να λέμε ότι αυτά κακώς γίνονται. Αυτός είναι ο απόλυτος ξεπεσμός. Εδώ είναι ο θάνατος του ΣΥΡΙΖΑ. Τον έχουν κηδέψει τώρα. Αν έβγαινε μισός 10 χρόνια πριν από όλους αυτούς, τη Νέα Αριστερά και όλα αυτά τα παρτάλια και έλεγαν "τι είναι αυτό που κάνουμε, γιατί αυτή η εχθροπάθεια;", αυτό το σκηνικό χθες θα καταδικαζόταν αυτομάτως και δεν θα συνέβαινε. Αυτό είναι πρόβλημα για το πολιτικό μας σύστημα», κατέληξε κλείνοντας το θέμα ο Άρης Πορτοσάλτε.