Δημήτρης Παπανώτας: «Σκέφτομαι να διεκδικήσω την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ»

Επιμέλεια: Newsroom
Δημήτρης Παπανώτας: «Σκέφτομαι να διεκδικήσω την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο Δημήτρης Παπανώτας σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Παπανώτας σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk989.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είπε αρχικά: «Να σου πω το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει».

«Να σου απαντήσω σοβαρά: Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα», ανέφερε στην συνέχεια.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν υποψήφιος στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διεγράφη με αφορμή μία επίμαχη δήλωσή του σχετικά με τις γυναίκες.

Τι είχε πει μετά την διαγραφή του

Μετά την διαγραφή του είχε κάνει κάποιες δηλώσεις ως καλεσμένος τότε στο «Happy Day» του ALPHA.

«Δεν θα κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε στην προκριματική φάση», είχε αναφέρει ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Μου έκανε εντύπωση που έβλεπα το πρωί σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, που έχει και το πρωτότυπο υλικό της δήλωσής μου, να λένε ότι «δεν μπορεί να μιλάει ο κύριος Παπανώτας για κοπτοραπτική» και έπαιξαν τα 5 δευτερόλεπτα από τα 5 λεπτά με φλασιά, είναι δύο κομμάτια ενωμένα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο μπροστά στα μάτια του και αυτό είναι απαράδεκτο», είχε καταγγείλει ο δημοσιογράφος του ALPHA.

«Εγώ μπήκα σε αυτόν τον χώρο ως συνδικαλιστής της Αριστεράς, μόνος μου. Δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανέναν, εξέφρασα την έκπληξη και τη χαρά μου στα μέλη του κόμματος για τις εκλογές και δεν είδα πουθενά τον πρόεδρο, παρά μόνο σε μία εκδήλωση», είπε.