Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Μυστήριο με 46χρονο θανάσιμα μαχαιρωμένο - Στο στόχαστρο η αδερφή του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Μυστήριο με 46χρονο θανάσιμα μαχαιρωμένο - Στο στόχαστρο η αδερφή του (vid)
Μαχαιρωμένος και νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9) ένας άνδρας στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη.

Ο θάνατος ενός 46χρονου άνδρα στη Νέα Σμύρνη, αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία βρέθηκε πλυμένο και τοποθετημένο στην κουζίνα, ενώ η αδελφή του θύματος ανακρίνεται αυτή την ώρα από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση. Η αθλήτρια, η οποία πάσχει από βαριές νοητικές αναπηρίες, δεν έχει μιλήσει ούτε λέξη στους αστυνομικούς και η επικοινωνία μαζί της φέρεται να είναι αδύνατη.

Η τραγωδία που εκτυλίσσεται στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί (13/9), όταν η αθλήτρια των Special Olympics τηλεφώνησε στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου Νέας Σμύρνης, υποστηρίζοντας ότι ο αδελφός της υπέστη καρδιακή ανακοπή. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό και στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και έκαναν έρευνα στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, όπου τα αδέλφια έμεναν μαζί. Ο 46χρονος βρέθηκε καθισμένος στον καναπέ με τραύμα στην κοιλιά, το οποίο φαίνεται να προκάλεσε τον θάνατό του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας και στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου εστάλη ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό του 46χρονου, ο οποίος είχε και νοητική υστέρηση.

Μετά την εξέταση, ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται πράγματι για ανθρωποκτονία. Δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης του σπιτιού, με αποτέλεσμα όλες οι υποψίες να πέσουν στην αδελφή του θύματος, η οποία ζούσε με τον αδελφό της στο διαμέρισμα εδώ και αρκετά χρόνια.

Η έρευνα συνεχίζεται και οι αρχές συνθέτουν προσεκτικά τα γεγονότα που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν.

@Photo credits: eurokinissi