Κυνηγός του τέρατος του Λοχ Νες ισχυρίζεται ότι το θρυλικό πλάσμα έχει «αδερφό»: Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κυνηγός του τέρατος του Λοχ Νες ισχυρίζεται ότι το θρυλικό πλάσμα έχει «αδερφό»: Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)
Σημαντική προσοχή έχει κερδίσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο που έρχεται από λίμνη του Λοχ Νες στη Σκωτία έχει προβληματίσει αρκετούς χρήστες του διαδικτύου.

Ένας κυνηγός του τέρατος του Λοχ Νες ισχυρίζεται ότι το θρυλικό πλάσμα μπορεί να έχει έναν «αδερφό», αφού κατέγραψε εκπληκτικά πλάνα από δύο μεγάλα σχήματα που κινούνται στα νερά του Λοχ Νες. Ο Eoin O'Faodhagain, 60 ετών, παρατηρούσε τη λίμνη μέσω μιας κάμερας την περασμένη Παρασκευή, όταν παρατήρησε κάτι στο νερό που τον άφησε άναυδο.

Τα πλάνα δείχνουν δύο τεράστια κύματα στην επιφάνεια που κινούνται το ένα δίπλα στο άλλο, πριν ενωθούν και εξαφανιστούν από το οπτικό πεδίο. Ο κ. O'Faodhagain, ο οποίος εδώ και καιρό γοητεύεται από το μυστήριο του τέρατος του Λοχ Νες, έσπευσε να βγάλει ένα συμπέρασμα. «Υπάρχουν δύο κύματα που φαίνονται εδώ, άρα προφανώς δύο πλάσματα είναι υπεύθυνα γι' αυτά», εξήγησε.

Ο κ. O'Faodhagain έκανε την παρατήρηση χρησιμοποιώντας μια κάμερα που είναι τοποθετημένη στη βόρεια όχθη της λίμνης. Η ανακάλυψή του προσθέτει ένα νέο επίπεδο ίντριγκας στον μακροχρόνιο θρύλο του τέρατος του Λοχ Νες, πυροδοτώντας εικασίες ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα από ένα πλάσματα που παραμονεύουν στα βάθη της διάσημης σκωτσέζικης λίμνης.