Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μια συμπρωταγωνίστρια με κατηγόρησε ότι χρησιμοποιώ την εικόνα της για να κερδίσω ακολούθους» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μια συμπρωταγωνίστρια με κατηγόρησε ότι χρησιμοποιώ την εικόνα της για να κερδίσω ακολούθους» (vid)
Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4», το απόγευμα της Παρασκευής (13/9) και παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς «Παραλία» αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε ένα θέμα πολύ μεγάλο που έγινε στην δεύτερη σεζόν για το "Moon Flower" με τη συμπρωταγωνίστρια γιατί θεωρούσε αυτή, έτσι νόμιζε, ότι εγώ τραβάω φωτογραφίες για να χρησιμοποιώ την εικόνα της και να παίρνω followers. Κάτι που δεν έκανα ποτέ».

«Ναι, συνέβη αυτό και είχαμε ένα τεράστιο θέμα. Πέρασα δύσκολα. Ναι, γιατί μπορεί να είσαι συμπρωταγωνιστής σε μια δουλειά αλλά το όνομα το μεγάλο είναι… το όνομα το μεγάλο».

«Εκεί αν πει, λοιπόν, αυτή έτσι, εσύ τελείωσες μετά! Κάτσε κάτσε, σήκω σήκω. Πέρασα λίγο δύσκολο αλλά έμαθα πράγματα» συμπλήρωσε.

Με τον πατέρα μου είχαμε έρθει κοντά λίγο πριν «φύγει»

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφερόμενος στο γεγονός ότι έγινε πατέρας, σημείωσε πως: «Αλλάζουν τα πάντα, οι προτεραιότητες, ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή. Είχα μια ιδέα και μια αίσθηση σχετικά με τα παιδιά αλλά δεν περίμενα αυτό. Με ξάφνιασε το πώς εγώ περνάω σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο, το οποίο είναι ωραίο. Είχα σκεφτεί τι μπαμπάς ήθελα να είμαι, δεν ξέρω αν τα κατάφερα, γιατί όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Δεν υπάρχει τέλειος γονιός και τέλειο παιδί. Το παιδί μου ήθελα να έχει τα πατρικά βιώματα που δεν είχα εγώ Αυτά ήθελα να έχει το παιδί μου».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη δική του σχέση με τον πατέρα του, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης δήλωσε πως: «Στα τελειώματα ήρθα κοντά με τον μπαμπά μου, τα τελευταία 10 χρόνια πριν τον χάσω είχαμε έρθει σε μία πολύ ωραία επαφή. Είχαμε βρει από πολύ νωρίτερα πράγματα. Είχαν ξεκαθαρίσει και από νωρίτερα πράγματα, γιατί και ο Ηλίας ήταν ευθύς, "Αυτό είμαι, αυτό μπόρεσα, αυτό έκανα”. Εμένα μου πήρε χρόνο να... Και όταν έγινα γονιός έψαχνα και αυτό το κομμάτι. Είχα ανάγκη να το λύσω. Ποιος δεν το έχει;».