Θεσσαλονίκη: Δεκάδες επιχειρηματίες με δηλητηρίαση μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο

Επιμέλεια: Newsroom
Θεσσαλονίκη: Δεκάδες επιχειρηματίες με δηλητηρίαση μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο
Αναστάτωση σημειώθηκε ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ, το περασμένο Σάββατο, μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Δύσκολο» ήταν το περασμένο Σάββατο (07/09) για 40 επιχειρηματίες που είχαν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ και οι οποίοι υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση, μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το voria.gr, το τραπέζι παρέθεσε συστημική τράπεζα σε γνωστό κατάστημα εστίασης , στο κέντρο της πόλης, το οποίο στο παρελθόν έχει δεχθεί επισήμους και πελάτες υψηλού κύρους.

Στο γεύμα παρευρέθηκαν περίπου 40 επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, πελάτες της τράπεζας, χωρίς κανένας να περιμένει αυτό που θα συνέβαινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό Μέσο, λίγες ώρες μετά το γεύμα, οι περισσότεροι εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, εμετό και διάρροια.

Μάλιστα χρειάστηκε να γίνει διακομιδή τους σε νοσοκομεία, ενώ όπως όλα φαίνονται το «ένοχο» πιάτο ήταν το πρώτο που σερβιρίστηκε (καβούρι με αβγοτάραχο), το οποίο ήταν ωμό και οι λίγοι που δεν το κατανάλωσαν δεν παρουσίασαν συμπτώματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επικεφαλής της τράπεζας έχουν δώσει εντολή στο νομικό τμήμα να ξεκινήσει τις διαδικασίες για αγωγές και μηνύσεις.