Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος» (vid)
Τα πρώτα λόγια της αδελφής του 46χρονου θύματος. Η 43χρονη ζήτησε βοήθεια από γειτόνισσα για τον αδελφό της.

Σε ένα θρίλερ δίχως τέλος, έχει εξελιχθεί η δολοφονία στην Νέα Σμύρνη, όπου ένας 46χρονος με νοητική υστέρηση εντοπίστηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του, που έμενε μαζί με την αδελφή του, η οποία επίσης έχει βαριά νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή η αδελφή του θύματος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση, ωστόσο η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς δεν είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το Star, ένα από τα πρώτα άτομα που κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ., είναι μία γειτόνισσα των δύο αδελφών, καθώς, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πλησίασε και μίλησε στις 10:15 το πρωί η αδελφή του θύματος. Έδειχνε να είναι λίγο αναστατωμένη και είπε στην γειτόνισσα: «Ο αδελφός μου δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος πάνω στο σπίτι. Γύρισε χθες από το νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι να κάνω».

Σημειώνεται πως, το θύμα είχε πάει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις προηγούμενες μέρες, καθώς είχε χτυπήσει με το ποδήλατο και είχε τραύματα στα γόνατα του.