Γιατρός αποκάλυψε τους κινδύνους που ελλοχεύουν με τη χρήση του χαρτιού στις δημόσιες τουαλέτες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γιατρός αποκάλυψε τους κινδύνους που ελλοχεύουν με τη χρήση του χαρτιού στις δημόσιες τουαλέτες (vid)
Σημαντική προσοχή έχει κερδίσει ένα βίντεο που δημοσίευσε ένας γιατρός στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δρ. Sermed Mezher, γνωστός για τις συμβουλές του για την υγεία στο διαδίκτυο, έγινε πρόσφατα viral με μια προειδοποίηση σχετικά με τη χρήση των δημόσιων τουαλετών. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει απήχηση σε εκατομμύρια θεατές, προσφέροντας μια ελάχιστα γνωστή συμβουλή σχετικά με την υγιεινή των δημόσιων τουαλετών.

Στο βίντεο του TikTok που έχει πλέον διαγραφεί, ο Δρ. Mezher μοιράστηκε την εικόνα ενός ρολού χαρτιού τουαλέτας σημαδεμένου με μικρούς κόκκινους λεκέδες, προειδοποιώντας τους θεατές να αποφεύγουν τη χρήση τέτοιου χαρτιού. «Αν πάτε σε μια δημόσια τουαλέτα και το χαρτί τουαλέτας μοιάζει έτσι, μην το χρησιμοποιήσετε», τόνισε. Ο λόγος; Αυτά τα κόκκινα σημάδια θα μπορούσαν να είναι απόδειξη ότι χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών έχουν προσπαθήσει να καθαρίσουν τις βελόνες τους στο χαρτί τουαλέτας.

Μια τέτοια δραστηριότητα ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία, καθώς οι χρήστες ναρκωτικών που καθαρίζουν τις βελόνες μπορεί να αφήσουν πίσω τους επιβλαβή βακτήρια ή παθογόνα που μεταδίδονται με το αίμα, θέτοντας τον επόμενο άνθρωπο σε κίνδυνο έκθεσης σε δυνητικά επικίνδυνες ασθένειες. Η προειδοποίηση αυτή χρησιμεύει ως υπενθύμιση για να παραμείνετε σε επαγρύπνηση στις δημόσιες τουαλέτες, ειδικά όταν πρόκειται για πρακτικές υγιεινής που συχνά παραβλέπονται.