Παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο και συγκίνησε: «To delulu μερικές φορές χρειάζεται» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο και συγκίνησε: «To delulu μερικές φορές χρειάζεται» (vid)
Η συντάκτρια μόδας, συγγραφέας και blogger θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους παλεύουν με τον καρκίνο.

Μια παίκτρια του My Style Rocks, συγκίνησε τους κριτές, όταν πήγε στο bootcamp και διηγήθηκε την προσωπική της ιστορία, θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα σε όσους πάσχουν από καρκίνο.

Πρόκειται για την συντάκτρια μόδας, συγγραφέα και blogger Μαρία Παπαγρηγορίου η οποία όπως είπε πέρασε καρκίνο στο νεφρό.

«Δεν το ξέρετε, το 2018 είχα περάσει καρκίνο, δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Γι' αυτό λέω η εποχή της εσωστρέφειας τελείωσε. Μετανιώνω και σήμερα που δεν το έμαθε κανείς», είπε αρχικά.

Η Έλενα Χριστοπούλου όταν το άκουσε σοκαρίστηκε. «Τι;», της είπε απορημένη.

«Όταν με πήγαν στον νοσοκομείο και με ετοίμαζε η νοσηλεύτρια είχα στο μυαλό μου ότι είμαι σε κάποιο σπα για να την παλέψω. Και την πάλεψα. Ξέρετε, τo delulu μερικές φορές χρειάζεται, μερικές φορές αποδίδει, χρειάζεται, δεν είναι εντελώς απορριπτέο», ανέφερε.

«Τα πράγματα πρέπει να ιεραρχηθούν σωστά. Τα πραγματικά σημαντικά να μπουν ψηλά και τα ασήμαντα όπως τα μικρά καθημερινά, μια καθυστέρηση, κάτι που δεν έβαλες στη θέση του σωστά, δεν έχουν καμία μα καμία σημασία», συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Καράβας σηκώθηκε και την αγκάλιασε και συγκινήθηκε, καθώς πρόσφατα πέθανε η γυναίκα ενός πολύ καλού του φίλου από την ίδια ασθένεια.