Περίεργη τύπισσα αγόρασε λάμπα σε σχήμα κρουασάν από το Temu και έμεινε άφωνη με αυτό που παρέλαβε

Επιμέλεια: Newsroom
Περίεργη τύπισσα αγόρασε λάμπα σε σχήμα κρουασάν από το Temu και έμεινε άφωνη με αυτό που παρέλαβε
Μια γυναίκα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την παραγγελία της όταν είδε εκατοντάδες μυρμήγκια κάτω από το δέμα της.

Μια νεαρή γυναίκα είδε σε μια διαφήμιση στο διαδίκτυο μια λάμπα σε σχήμα κρουασάν, ενθουσιάστηκε και σκέφτηκε να την αγοράσει. Ωστόσο, έμεινε έκπληκτη όταν βρήκε ένα πραγματικό κρουασάν στο πακέτο που της έφερε ο διανομέας.

Μάλιστα, η ίδια είπε ότι εντόπισε εκατοντάδες μυρμήγκια κάτω από το δέμα που βρήκε δίπλα στην εξώπορτά της. Και οι υποψίες της γυναίκας επιβεβαιώθηκαν όταν άνοιξε το δέμα και βρήκε ένα κανονικό κρουασάν - και όχι μια λάμπα με το σχήμα του γαλλικού γλυκού που ήλπιζε.

@froginahatgirl

Pls explain temu

♬ original sound - froginahatgirl

Η TikToker εξήγησε ότι είχε κάνει την παραγγελία από το Temu, έναν δημοφιλή ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν προϊόντα. Η γυναίκα σημείωσε ότι ήθελε να βρει ένα δώρο για τον φίλο της και έτσι έμεινε άναυδη όταν αντί γι' αυτό εμφανίστηκε ένα τρόφιμο.

«Γύρισα σπίτι από τη δουλειά μετά από μια ζεστή μέρα και από κάτω υπήρχαν εκατοντάδες μυρμήγκια. Έλεγα, "Τι στο διάολο θέλουν τα μυρμήγκια σε ένα ψεύτικο κρουασάν;».

Συνέχισε λέγοντας ότι δοκίμασε ακόμη και το μυστηριώδες αντικείμενο - και πράγματι ήταν ένα πραγματικό κρουασάν. Το βίντεο πολύ γρήγορα έγινε viral και συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές.